Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit érez valaki ha teherbe...

Mit érez valaki ha teherbe esik, es mennyi idő utan? Hány nap múlva kell terhességi tesztet csinalni?

Figyelt kérdés

Szóval annyi a lényeg hogy tegnap lefekudtunk baratommal es most először belem élvezett el. Es a termékeny időbe vagyok. Ilyenkor mar éreznem kene valamit?

Vagy mar most vigyáznom hogy ne emeljek nehezet meg stb stb... Es hány nap utan csináljak terhességi tesztet? 18/L

2016. szept. 17. 12:38
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Majd meglátjuk de gyomor rontás tuti hogy nem...
2016. szept. 20. 18:35
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy és egèzséges, jókor voltatok együtt simán össze jöhet első alkalommal. 28 évesen nekem is első alkalommal össze jött szóval bármi lehetséges. Én drukkolok nektek.
2016. szept. 27. 13:15
 33/33 anonim ***** válasza:
Legkorábban 2 hét múlva lehet tünet, a rosszullét nem terhességtől van. 20 % esélyed van. A barátod mit gondol? Melletted állna? Mióta vagytok együtt? Ezek a legfontosabb kérdések, nem az, hogy mikor fogsz többet enni.
2016. szept. 27. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!