Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit érez valaki ha teherbe...

Mit érez valaki ha teherbe esik, es mennyi idő utan? Hány nap múlva kell terhességi tesztet csinalni?

Figyelt kérdés

Szóval annyi a lényeg hogy tegnap lefekudtunk baratommal es most először belem élvezett el. Es a termékeny időbe vagyok. Ilyenkor mar éreznem kene valamit?

Vagy mar most vigyáznom hogy ne emeljek nehezet meg stb stb... Es hány nap utan csináljak terhességi tesztet? 18/L

2016. szept. 17. 12:38
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nem adok a filmekre. Egyszerűen kivancsi voltam. 😀😀
2016. szept. 18. 20:23
 22/33 anonim ***** válasza:
79%
Egyáltalán nem tuti, hogy terhes leszel elsőre, akkor sem, ha mindketten egészségesek vagytok. Honnan szedsz te ilyen "infókat"? Suliban a bioszt milyen gyakran lógtad el?
2016. szept. 19. 02:26
 23/33 A kérdező kommentje:

Miert kell kiforgatni az ember szavait?

Csak anyueknak velem egyutt 3 gyerekük van. Es az összes elsőre sikerült. Meg a biosz xd na nálunk nagy biosz órák voltak,..

2016. szept. 19. 05:43
 24/33 anonim ***** válasza:
Te is nyilvanvalo butasagokat. Fiatal vagy meg, nem kell neked meg gyerek.
2016. szept. 19. 06:44
 25/33 anonim ***** válasza:
Irsz, nem is. Elirtam.
2016. szept. 19. 06:44
 26/33 anonim ***** válasza:
Te nem anyukád vagy, a párod pedig nem apukád.
2016. szept. 19. 12:51
 27/33 anonim válasza:
100%

Nekem a legelső tünetem a pisilés volt. Akkor még nem teszteltem. Csak arra lettem figyelmes, hogy éjszaka is ki kellett mennem, pedig egyébként nem szoktam. Akkor még bele sem gondoltam hogy baba lehet. Majd a következő tünet a kimaradt vérzés, utána persze egyből teszt, ami + lett. Szóval ha olyat tapasztalsz magadon amit előtte nem éreztél, akkor már kezdhetsz gyanakodni, de 100% megerősìtést az orvos fog adni. Egyébként ha összejött a baba és ezt orvos is igazolja, ha lehet még aznap kersd fel a körzetedhez(otthonodhoz) tartozó védőnőt, és ő majd további fontos információkkal lát el.

33 hkm

2016. szept. 19. 16:13
 28/33 A kérdező kommentje:
Sok komment sok segítség koszonom. :)
2016. szept. 19. 20:20
 29/33 A kérdező kommentje:
Lehetnek mar reggelente rosszulletjeim? Mar 2 napja hányingerem van reggel.
2016. szept. 20. 08:27
 30/33 anonim ***** válasza:
54%
Gyomorrontasod van. Nem vagy terhes.
2016. szept. 20. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!