Mit érez valaki ha teherbe esik, es mennyi idő utan? Hány nap múlva kell terhességi tesztet csinalni?
Szóval annyi a lényeg hogy tegnap lefekudtunk baratommal es most először belem élvezett el. Es a termékeny időbe vagyok. Ilyenkor mar éreznem kene valamit?
Vagy mar most vigyáznom hogy ne emeljek nehezet meg stb stb... Es hány nap utan csináljak terhességi tesztet? 18/L
Miert kell kiforgatni az ember szavait?
Csak anyueknak velem egyutt 3 gyerekük van. Es az összes elsőre sikerült. Meg a biosz xd na nálunk nagy biosz órák voltak,..
Nekem a legelső tünetem a pisilés volt. Akkor még nem teszteltem. Csak arra lettem figyelmes, hogy éjszaka is ki kellett mennem, pedig egyébként nem szoktam. Akkor még bele sem gondoltam hogy baba lehet. Majd a következő tünet a kimaradt vérzés, utána persze egyből teszt, ami + lett. Szóval ha olyat tapasztalsz magadon amit előtte nem éreztél, akkor már kezdhetsz gyanakodni, de 100% megerősìtést az orvos fog adni. Egyébként ha összejött a baba és ezt orvos is igazolja, ha lehet még aznap kersd fel a körzetedhez(otthonodhoz) tartozó védőnőt, és ő majd további fontos információkkal lát el.
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!