Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit érez valaki ha teherbe...

Mit érez valaki ha teherbe esik, es mennyi idő utan? Hány nap múlva kell terhességi tesztet csinalni?

Figyelt kérdés

Szóval annyi a lényeg hogy tegnap lefekudtunk baratommal es most először belem élvezett el. Es a termékeny időbe vagyok. Ilyenkor mar éreznem kene valamit?

Vagy mar most vigyáznom hogy ne emeljek nehezet meg stb stb... Es hány nap utan csináljak terhességi tesztet? 18/L

2016. szept. 17. 12:38
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
80%

Az első, amit érezni fogsz, hogy nem jön meg a vérzésed. A többi tünetet majd csak később fogod tapasztalni.

A tesztet legjobb két héttel aktus után csinálni, mivel az amúgy is arra időszakra esik (többnyire), amikor meg kéne jönnie, így bőven elég csak akkor tesztelni, ha már késik is a vérzésed.

Aztán jön majd a kétségbeesés, depresszió, megbánás, félelem, mint a terhesség velejárói.

2016. szept. 17. 12:54
 2/33 anonim ***** válasza:
65%
18 evesen gyereket akarsz?
2016. szept. 17. 13:07
 3/33 A kérdező kommentje:

Első kommentelő koszonom szepen :)

A második komizo.

Nem azt mondom hogy szeretnek de azt sem hogy nem. Ha igy alakul en biztos hogy nem fogom elvetetni😏 Megölni egy ártatlan lelket. Es ha előbb csinalom meg a tesztet akkor is kimutatja ha áldott az állapotom?

2016. szept. 17. 14:24
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kesik tesztelj!:)
2016. szept. 17. 14:38
 5/33 A kérdező kommentje:

Mikor kezdek tobbet enni?

Mikor menjek el orvoshoz?

Annyi kérdés van meg bennem.

2016. szept. 17. 14:54
 6/33 anonim ***** válasza:
94%
En sokat teszteltem mensi elott. Nekem nem mutatta. Alitolag van aki a mensi elott 4 nappal pozit tesztelt..en csak a kimaradt mensi utan par nappal.. a peteerestol szamitott (lh tesztel neztem) 15.nap delelott. Tunetem talan a pozi teszt elott 1nappal volt sirogorcseim voltak es faradt voltam. A +teszt napjan meg delelott kijott a kave..ferjem megjegyrzte ha nem tudnam ,hogy nem vagy terhes...mondom ma nem tesztelte epp...el mentem a boltba mindenkinek izzadtsagszaga volt.. hazamentem teszteltem..halvany ketcsikos lett..
2016. szept. 17. 14:59
 7/33 anonim ***** válasza:
43%
Tegnap tortent, te jo eg, mit gondolsz, mar tuneted is lesz mara??? Majd kb. 5 het mulva! nagyon nem valo gyerek neked!
2016. szept. 17. 15:07
 8/33 A kérdező kommentje:

Koszonom 6-os.

7-es. Sosem voltam meg terhes es anyuekkal ezzel kapcsolatban meg nem akarok beszélni. Es csak azert kerdeztem ra mert enyhén gorcsol a hasam es ennyivel a mensim elott nem szokott .

Es igaz az hogy a spermak 2-3 napig is elkelnek es ha van Péterres megtermekenyitik ha nincs akkor elpusztulnak?!?!

2016. szept. 17. 15:16
 9/33 A kérdező kommentje:

El élnek *

Peteeres*

2016. szept. 17. 15:17
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
szia! nem éreztem semmit csupán az esedékes környékén érzékeny lettem a szagokra illetve utáltam a citromos fagyit és csak az kellett. Én 3 nap késés után teszteltem pozitívat. Az utolsó menstruációtól számolva kb 4 hetes vagyok és 6 napos, dokihoz voltam, mert behívott egészségügyi okok miatt, bár felesleges volt, hisz még semmi sem látszódik 4 hetesen, de ő mondta, hogy nyugodtan vehetem magam terhesnek. Ő vitamint ajánlott és minden mehet úgy mint eddig, annyi még, hogy a felfázásra vigyáznom kell, meg nem szedhetek semmilyen gyógyszert, majd 29-én megyünk vissza. Remélem tudtam segíteni! :) nem kell aggódni, így is fogsz majd eleget ha teherbe esel (nem szeretem ezt a kifejezést). A kor meg nem számít, én mire szülni fogom bőven 20 leszek. A lényeg nyugalom!
2016. szept. 17. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!