Mit érez valaki ha teherbe esik, es mennyi idő utan? Hány nap múlva kell terhességi tesztet csinalni?
Szóval annyi a lényeg hogy tegnap lefekudtunk baratommal es most először belem élvezett el. Es a termékeny időbe vagyok. Ilyenkor mar éreznem kene valamit?
Vagy mar most vigyáznom hogy ne emeljek nehezet meg stb stb... Es hány nap utan csináljak terhességi tesztet? 18/L
Az első, amit érezni fogsz, hogy nem jön meg a vérzésed. A többi tünetet majd csak később fogod tapasztalni.
A tesztet legjobb két héttel aktus után csinálni, mivel az amúgy is arra időszakra esik (többnyire), amikor meg kéne jönnie, így bőven elég csak akkor tesztelni, ha már késik is a vérzésed.
Aztán jön majd a kétségbeesés, depresszió, megbánás, félelem, mint a terhesség velejárói.
Első kommentelő koszonom szepen :)
A második komizo.
Nem azt mondom hogy szeretnek de azt sem hogy nem. Ha igy alakul en biztos hogy nem fogom elvetetni😏 Megölni egy ártatlan lelket. Es ha előbb csinalom meg a tesztet akkor is kimutatja ha áldott az állapotom?
Mikor kezdek tobbet enni?
Mikor menjek el orvoshoz?
Annyi kérdés van meg bennem.
Koszonom 6-os.
7-es. Sosem voltam meg terhes es anyuekkal ezzel kapcsolatban meg nem akarok beszélni. Es csak azert kerdeztem ra mert enyhén gorcsol a hasam es ennyivel a mensim elott nem szokott .
Es igaz az hogy a spermak 2-3 napig is elkelnek es ha van Péterres megtermekenyitik ha nincs akkor elpusztulnak?!?!
El élnek *
Peteeres*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!