Egy hete nem jön meg a menzeszem. Nem merek tesztet csinálni félek az eredménytől . Szerintetek?
Miért félsz az eredménytől? Félsz babát vállalni? Vagy attól félsz, hogy negativ?
Amúgy szerintem simán lehetsz terhes.
Tesztelj és húzás dokihoz!
Nekem is volt barnázás, és elment a babám :( másodszor kaptam rá utrogestant.
Vikike,most akkor akartál gyereket vagy nem,mert nem dertült ki a leírásból??
Gyertyaállást csinálsz szex után??? Nem attól leszel terhes drága,hanem a spermától,ami a hüvelyedben landol.
És ugyan jobb-e a tudatlanságban nyomorogni,mint csinálni egy tesztet?
Mondjuk nálad szerintem minden nap a tudatlanság nyomora jegyében telik!
Szerintem arra akar kilyukadni, hogy volt már rá példa, hogy nem védekeztek, de az nem termékeny napon volt.
Most pedig igen, és direkt. Én úgy veszem ki a sorokból, hogy akar bébit, csak bepánikolt, mert most tényleg nem jött meg.
Vegyél erőt magadon, és menj el valamelyik drogériába, vegyél tesztet, és csináld meg, akár akkor, ha ott van veled a párod.
Nyugi, végül is akartátok. Nem kell őt leszólni, hány olyan van/volt itt, aki akart gyereket, aztán kiírta, hogy elbizonytalanodott?
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!