Mit érez valaki ha teherbe esik, es mennyi idő utan? Hány nap múlva kell terhességi tesztet csinalni?
Figyelt kérdés
Szóval annyi a lényeg hogy tegnap lefekudtunk baratommal es most először belem élvezett el. Es a termékeny időbe vagyok. Ilyenkor mar éreznem kene valamit?
Vagy mar most vigyáznom hogy ne emeljek nehezet meg stb stb... Es hány nap utan csináljak terhességi tesztet? 18/L
2016. szept. 17. 12:38
11/33 anonim válasza:
késés után 3 nappal teszteltem,31.napon reggeli elsőböl,igaz nem volt tervezett baba,de ha igy alakult.. :)
Üdv 6 hetes terhes és 18 éves lány
12/33 anonim válasza:
Utolsó ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan! :) 10-es válaszoló
13/33 anonim válasza:
A spermak a petevezetekben eleldegelnek 2napig biztosan,de olvastam olyan extrem esetet ahol 7nap utan is volt meg eletkepes sperma.. a 2nap tuti ezert javasoljak a ketnaponta egyuttletet a babaprojekt alatt.
14/33 A kérdező kommentje:
Akkor ha nincs velem es a párommal semmi baj nekem ez tuti terhesség lesz.
Es azert kerdeztem hogy most igy hogy meg nem biztos igy meg emelhetek nehezebb dolgokat? Mert bolti eladónak tanulok es ott azert nem minden dolog könnyű. Ezért felek.
2016. szept. 17. 16:36
15/33 A kérdező kommentje:
Ja es 11-es gratulálok :)
2016. szept. 17. 16:37
16/33 anonim válasza:
Ha mind ketten egészségesek vagytok és jókor vagytok együtt minden hónapban 20% esély van rá hogy sikerüljön.. Nyugodtan dolgozz.. Én 6 hetes kismama voltam mikor kiderült hogy babát várok. Bölcsiben voltam és 15-20 kilós gyerekeket emlegettem semmi bajom nem lett most vagyok 24 hetes. 22 L
17/33 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt a mensi kimaradásán kívül a 11hétig. Akkor is csak gyomorégés. Nem voltam kívánós, alvós, soha nem volt hányingerem....szóval nem kötelezőek a tünetek.
18/33 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2016. szept. 18. 19:55
19/33 anonim válasza:
Tuti terhesseg lesz;)) persze. Rogton.
20/33 anonim válasza:
Ne ugy kepzeld el a terhesseget ,mint a filmekben.. nem fogsz egybol hanyni es sokat pisilni. Az olyan 2-3het utan kezdodik. Puffadhatsz majd kesobb es gorcsolhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!