Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány terhességi tesztet...

Hány terhességi tesztet lőttél el életedben?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon furcsa, hogy mennyit tesztelnek a mostani babára vágyók. Mensi előtt több nappal, egészen addig amíg kiderül, hogy nincs baba. Sőt, a legmeglepőbbek azok, akik orvos által igazolt terhesség alatt is tesztelnek, erős csík reményében.

Én életemben három tesztet lőttem el. Egyet esküvő után, amikor több hétig késett. Tudtam, hogy nincs baba a dologban, mert védekeztünk, de mielőtt dokihoz mentem volna, gondoltam megerősítem. Nem voltam terhes, állítólag a stressz miatt volt késés. Aztán a másodikat és harmadikat akkor lőttem el, amikor valóban terhes lettem. Rajta voltunk a gyerekprojekten. A kimaradt menstruáció után egy héttel teszteltem, ezek már pozitívak voltak.

Nem értem ezt a sok tesztelést és felesleges köröket. Csak reményt ébreszt vagy lelomboz, holott valódi eredményt csak a kimaradás után tud mutatni.

Érdekességből kérdezem: ki milyen tesztelési szokással rendelkezik?

2016. szept. 16. 16:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Akkor az én 30- am kismiska😆😆😆
2016. szept. 16. 19:45
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Egyszer teszteltem fél évig minden hónapban,mert olyan fogamzásgátlót szedtem ami mellett nem jött meg és biztosra akartam menni.

A jelenlegi terhességemnél teszteltem a leghamarabb mert hormonpótlás kellett és fogyott a gyógyszer,így tudnom kellett h irassak e még fel.

Én sem értem azokat akik már az együttléttől tesztelnek folyamatosan.Ha terhes akkor a 20dpo-n is pozi lesz a teszt ha meg nem akkor csak idegesíti magát.

2016. szept. 16. 20:44
 23/27 anonim ***** válasza:

Hármat.

1x, 19 évesen (vakriasztás, a gyerekem apja volt a gyanúsított ;D), 2x, mikor valóban terhes lettem (első negatív, második pozitív).

2016. szept. 16. 21:06
 24/27 anonim ***** válasza:
50-60 db-ot simán. Nehezen jött a baba és mániákus tesztelõ voltam. Sõt mensi elõtt is teszteltem. Izgalmas volt. :) Én jól elszórakoztam vele, anyagilag sem terhelt meg. Igaz nem kötöttem mások orrára, ill. nem kérdezgettem h pozitív-e szerintük.
2016. szept. 16. 21:10
 25/27 anonim ***** válasza:
4-5 tesztet. Ebből 1 volt pozitív 1 hét késés után, 2 volt negatív a 28. nap reggelén, a maradék negatív 1-2 nap késés után.
2016. szept. 16. 23:37
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Második próbálkozós hónap, eddig azóta egyet ( kettőt előtte az egyetemen, mert hiába védekeztünk, ha késett izgultam.) fontos, hogy minél előbb tudjam, mert pajzsmirigy alulműködésem van és egyből mennem kell dokihoz tsh- t nézetni, ha sikerül. Ez eddig nem sok és ha nem késik nem is fogok csinálni, de akármennyit ellőnék annak érdekében, hogy korán tudjunk adagot emelni, ha szükség van rá. LK
2016. szept. 16. 23:53
 27/27 anonim ***** válasza:
41 eves vagyok, 4 db tesztet csinaltam eletemben, 3 gyerekem van. A negyedik missed ab. volt...
2016. szept. 17. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!