Hány terhességi tesztet lőttél el életedben?
Nekem nagyon furcsa, hogy mennyit tesztelnek a mostani babára vágyók. Mensi előtt több nappal, egészen addig amíg kiderül, hogy nincs baba. Sőt, a legmeglepőbbek azok, akik orvos által igazolt terhesség alatt is tesztelnek, erős csík reményében.
Én életemben három tesztet lőttem el. Egyet esküvő után, amikor több hétig késett. Tudtam, hogy nincs baba a dologban, mert védekeztünk, de mielőtt dokihoz mentem volna, gondoltam megerősítem. Nem voltam terhes, állítólag a stressz miatt volt késés. Aztán a másodikat és harmadikat akkor lőttem el, amikor valóban terhes lettem. Rajta voltunk a gyerekprojekten. A kimaradt menstruáció után egy héttel teszteltem, ezek már pozitívak voltak.
Nem értem ezt a sok tesztelést és felesleges köröket. Csak reményt ébreszt vagy lelomboz, holott valódi eredményt csak a kimaradás után tud mutatni.
Érdekességből kérdezem: ki milyen tesztelési szokással rendelkezik?
Egyszer teszteltem fél évig minden hónapban,mert olyan fogamzásgátlót szedtem ami mellett nem jött meg és biztosra akartam menni.
A jelenlegi terhességemnél teszteltem a leghamarabb mert hormonpótlás kellett és fogyott a gyógyszer,így tudnom kellett h irassak e még fel.
Én sem értem azokat akik már az együttléttől tesztelnek folyamatosan.Ha terhes akkor a 20dpo-n is pozi lesz a teszt ha meg nem akkor csak idegesíti magát.
Hármat.
1x, 19 évesen (vakriasztás, a gyerekem apja volt a gyanúsított ;D), 2x, mikor valóban terhes lettem (első negatív, második pozitív).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!