Lehet hogy álpozitív a terhességi tesztem?
A férjemmel kisbabát szeretnénk. Még nem próbálkozunk annyira régóta (kb másfél hónapja) de a legutolsó mensesem 10 napot késett ezért tesztet csináltam. Egyértelműen pozitív lett, hogy biztosra menjek csináltam még aznap egy másikat és pozitív lett az is.
Aztán viszont eszembe jutott, hogy egy időben rendszeresen hólyag problémákkal küszködtem. Ennek eredményeképp fehérje került a vizeletembe. Azt olvastam egészségügyi fórumokon hogy a vizeletben lévő fehérje becsaphatja a terhességi tesztet. Van okom aggódni? Lehet hogy beteg vagyok, nem terhes? Ti tudtok erről valamit? Annyira szeretnénk már szülők lenni...
Még ha a doki nem is lát semmit, egy hcg vérteszt biztosan megmondja, hogy babát vársz -e. Bár két hetes késés esetén már petezsák minimum látható lesz.
Szerintem ez baba . Oké, hogy a fehérje a vizeletben becsapja a terhességi tesztet, bár en még ilyenről sosem hallottam.
De biztosan nem csinál közel két hetes menstruációs késést.
Drukkolok, majd írj, mi volt!
Gratulálok és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!