Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány terhességi tesztet...

Hány terhességi tesztet lőttél el életedben?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon furcsa, hogy mennyit tesztelnek a mostani babára vágyók. Mensi előtt több nappal, egészen addig amíg kiderül, hogy nincs baba. Sőt, a legmeglepőbbek azok, akik orvos által igazolt terhesség alatt is tesztelnek, erős csík reményében.

Én életemben három tesztet lőttem el. Egyet esküvő után, amikor több hétig késett. Tudtam, hogy nincs baba a dologban, mert védekeztünk, de mielőtt dokihoz mentem volna, gondoltam megerősítem. Nem voltam terhes, állítólag a stressz miatt volt késés. Aztán a másodikat és harmadikat akkor lőttem el, amikor valóban terhes lettem. Rajta voltunk a gyerekprojekten. A kimaradt menstruáció után egy héttel teszteltem, ezek már pozitívak voltak.

Nem értem ezt a sok tesztelést és felesleges köröket. Csak reményt ébreszt vagy lelomboz, holott valódi eredményt csak a kimaradás után tud mutatni.

Érdekességből kérdezem: ki milyen tesztelési szokással rendelkezik?

2016. szept. 16. 16:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
65%
Pozitiv tesztet 2ot amikor telleg terhes voltam egyikel sajnos missed abom let ez volt februarban azota minden honapban szoval sokat :)
2016. szept. 16. 16:40
 2/27 anonim ***** válasza:

8 éves fiamnál annó 2-et, két hét késés után.

Mostani terhessegnel pedig hatot. 😂

Vettem hármat, gondoltam, h egyet megnezek nemvart napján, mivel valami derengett rajta, ellőttem a többit is. Aztán három nap múlva kíváncsiságból vettem három ugyanolyat, és érdekes volt, mert a legérzékenyebben alig látszott vmi, míg a másik kettőn tok egyertelmu volt.

2016. szept. 16. 16:47
 3/27 anonim ***** válasza:
3 db-ot. Még a nemvárt előtt voltam több mint egy héttel, mikor egyfolytában azt éreztem hogy meg fog jönni. 2 napig úgy járkáltam a wcre, hogy na biztos most jött meg. Akkor még nem gondoltam terhességre. De tovább is megmaradt az érzés, így nem várt előtt 4 nappal teszteltem, látszott is halványan a második csík, majd másnap mégegyet, aztán a nemvárt napján is csináltam egyet. Orvoshoz csak 6+6on mentem. Exepil tesztet csináltam, ugye abban kettő van egy dobozban, szóval 1 db még mindig ott van a fürdőben. 13 hónapos a lányunk :)
2016. szept. 16. 16:54
 4/27 anonim ***** válasza:
Esedékes menzesz előtt sose teszteltem. 10 hónap alatt sikerült a baba szóval a 10. Teszt lett pozitív. Első babámat várom. Én se értem minek ennyire rá görcsölni. Én mindig meg vártam hogy késsen a menzim után csináltam meg a tesztet. Ha negatív lett akkor fel fogtam hogy nincs baba és nem töltöttem fel full negatív tesztet hogy meg kérdezzem hogy látnak e rajta valamit? A negatív teszt után mindig megjött szóval nem volt az sem hogy jajj X napot késett de meg jött akkor még lehetek-e terhes? Amikor a 10. Hónapban pozitív lett a tesztem az egyértelmű pozitív volt nem kellett át világítani, negatívba szerkeszteni a képet, fény felé fordítani... Egyértelműen Ott volt az a 2. Csík.. Én elhiszem hogy régóta próbálkoznak egyes emberek de nem értem hogy miért kell betegesen kapaszkodni egy negatív tesztbe... Ettől függetlenül kitartást és erőt kívánok mindenkinek és minél hamarabb legyen egy egyértelmű pozitív teszt. Ne adjátok fel! 24 hkm
2016. szept. 16. 17:02
 5/27 anonim ***** válasza:
32%
Érdrkes!!! Én is csak késés után teszteltem. Volt hogy 3mat is mert késett két hetet és nem mindenkinek lesz pozitív olyan hamar a teszt. Ezért reménykedtem. Volt hogy időbe jött akkor nem teszteltem. De bizony 18 hónap alatt 30 db teszten vagyok túl. Sajnos mind nekatív volt !!!! És ez nem volt mániákus csupán a remény talán azért késik mert anyuka leszek! Jó inpiráció volt a kérdésem úgy látom....sajnálom hogy te betegnek látsz. De sokan vagyunk így....
2016. szept. 16. 17:09
 6/27 anonim ***** válasza:
Mielőtt a helyesírásom is gond lenne, bocsi, de telefonról írok. Csupán elírás.
2016. szept. 16. 17:14
 7/27 anonim ***** válasza:

valamikor 18 éves koromban késett, akkor teszteltem.

az első gyerekemmel 2 tesztet lőttem el, 2. pozi lett.

második gyerekemmel is kettőt, vele azért mert 2db-ot vettem, nem szerettem volna kidobni :D

szóval 5öt :)

2016. szept. 16. 17:19
 8/27 anonim ***** válasza:

Sokat. :(

A két nagyobb könnyen összejött, rájuk 3-at.

Volt két missed ab: előtte is kettőt-hármat biztos.

Volt, mikor két hetet késett, de baba nem volt: párat akkor is.

Illetve most újra babát várok: a nemvárt előtt is lőttem el, pont jó nászajándék lett volna. :) Aztán késett, megint csináltam három naponta a teszteket, mire egy hét késés után pozitív lett.

Mivel a doki nem látott semmit, még egyet, hogy nem bolondultam meg, az is pozitív.

Szóval az 5 terhességre kb. 15-18 között, de nem számoltam.

2016. szept. 16. 17:21
 9/27 anonim ***** válasza:

Sokat :)

Mivel a mostani babára egy évet vártunk, ezért ahányszor késett a havim, mindig használtam egyet.

Amikor meg pozitív lett, akkor mindig csináltam egy sokkal jobbat pár nappal később, mert ezek vannak lefényképezve, amiket megőrzök emléknek.

De most őszintén, nektek miért fáj, ha valaki többet is ellő? Ettől ő kevesebb, vagy ti vagytok többek? Vagy miért kell mindig megszólni a másikat? Ez kényszer?

2016. szept. 16. 17:24
 10/27 anonim ***** válasza:
3 tesztet eddig. 2 gyerek előtt.
2016. szept. 16. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!