Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a teszt negatív igaz?

Ez a teszt negatív igaz?

Figyelt kérdés

[link]

Kérlek nézzétek el a buta kérdést, még sosem csináltam. 7 éve szedek fogamzásgátlót ám a múltkor egy nagyon fárasztó nap után csak úgy elaludtam és nem vettem be pont a levél utolsó szemét, és aznap szeretkeztünk is a párommal. Korábbi levélnél is előfordult egy szem kihagyás.

A menszeszem azonban nem jött meg. A kimaradás óta már eltelt egy hét. Pár csepp barna talán annyi sem. A mellem úgy fáj, hogy a melltartó is irritálja nem hogy az érintés. Nem bírtam tovább várni ma megcsináltam a tesztet este, de reggel is fogok. Nekem egyértelmű negatívnak tűnik de azért szeretném ha segítenétek.

2016. szept. 10. 23:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen, negatív! Szerintem egy szem kihagyása után nem nagy a valószínűsége a terhességnek, főleg úgy, hogy több éve szeded. Sok nőnek pont az a problémája, hogy sok évnyi fogamzásgátló szedése után egy ideig nem tud teherbe esni, mert tele van a szervezete vele.
2016. szept. 10. 23:27
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Ha a reggeli teszt is negatív, akkor már vehetem biztosnak hogy nincs baba igaz?

A dokit pedig ígyis úgyis fel kell keresnem majd.

2016. szept. 10. 23:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Ezt a tesztet én is negatívnak látom, de a biztonság kedvéért tesztelj holnap a reggeli vizeletből.
2016. szept. 10. 23:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó szem kihagyása lényegtelen. Nem lehetsz terhes. (Ha a szedés 3. hetében marad ki bogyó, akkor az a teendő, hogy meg kell tartani a gyógyszerszünetet. Olvasd el te is a betegtájékoztatót.)
2016. szept. 10. 23:52
 5/13 H_Vivien ***** válasza:
0%
Ez negatív. Ha több éve szeded a gyógyszert, egy tabletta kihagyásával még nem leszel terhes. A fogamzásgátló szedésekor pedig nincs is igazi menstruáció, csak megvonásos vérzés, ami nem egységes, van, hogy erősebb van, hogy gyengébb. Nekem amíg szedtem, igazából minden második hónapban volt csak meg "rendesen". Egyszer csak gyenge barnázás, a következő hónapban rendes vérzés. Csinálj még egy tesztet, biztos, ami biztos, de nem gondolnám, hogy terhes vagy, mert ez a teszt negatív.
2016. szept. 11. 07:30
 6/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Újra teszteltem, ez is negatív szerintem. Köszönöm mindegyikőtök segítségét. Igazából én sem gondoltam, hogy terhesség miatt nem jön meg de a nőgyógyászom beijesztett. Illetve mondogatta hogy a zabletta csak 70%os, rakassak spirált. Mindig megpróbál rábeszélni.

[link]

2016. szept. 11. 08:20
 7/13 anonim ***** válasza:

Utolso elotti az nem szamit h hany eve szedi 48ora alatt kiurul

Kerdezo szerintem negativ

2016. szept. 11. 15:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,de szerintem ez inkább halvány pozitív....
2016. szept. 12. 23:31
 9/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ezt miből látod?
2016. szept. 13. 07:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Onnan gondolom, hogy megnéztem negatívval is...
2016. szept. 13. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!