Ez a teszt negatív igaz?
Kérlek nézzétek el a buta kérdést, még sosem csináltam. 7 éve szedek fogamzásgátlót ám a múltkor egy nagyon fárasztó nap után csak úgy elaludtam és nem vettem be pont a levél utolsó szemét, és aznap szeretkeztünk is a párommal. Korábbi levélnél is előfordult egy szem kihagyás.
A menszeszem azonban nem jött meg. A kimaradás óta már eltelt egy hét. Pár csepp barna talán annyi sem. A mellem úgy fáj, hogy a melltartó is irritálja nem hogy az érintés. Nem bírtam tovább várni ma megcsináltam a tesztet este, de reggel is fogok. Nekem egyértelmű negatívnak tűnik de azért szeretném ha segítenétek.
Köszönöm a választ. Ha a reggeli teszt is negatív, akkor már vehetem biztosnak hogy nincs baba igaz?
A dokit pedig ígyis úgyis fel kell keresnem majd.
Sziasztok. Újra teszteltem, ez is negatív szerintem. Köszönöm mindegyikőtök segítségét. Igazából én sem gondoltam, hogy terhesség miatt nem jön meg de a nőgyógyászom beijesztett. Illetve mondogatta hogy a zabletta csak 70%os, rakassak spirált. Mindig megpróbál rábeszélni.
Utolso elotti az nem szamit h hany eve szedi 48ora alatt kiurul
Kerdezo szerintem negativ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!