Szerintetek igaza van a páromnak?
Mi szuleimmel eltunk ideiglenesen mikor szultem.
A hazunkat a baba miatt bovitettuk,attepitettuk,felujitottuk.
Fel evet maradtunk szuleimnel,ahol meg a ket fiu tesom is otthon lakott.nalunk nem okozott problemat,de mi ezt elore megbeszeltuk veluk mikor kiderult,hogy gyogyszer mellett becsuszott a bebi.
Ha nem mentek volna bele akkor alberletbe mentunk volna.
Nem volt problema,tesomek is toleransak voltak.
De esetetekben parod nem szeretne meg gyereket.ertheto.mekkora hazban lakasban laktok? Mert azert nalunk adott volt egy ketszintes 4 szobas csaladi haz,ket furdo,ket wc,nagy konyha es nappali.tehat elfertunk.nagy szobank volt a baba is kenyelmesen elfert.nappal lent voltunk a nappaliban,ahol kialakitottunk neki egy babasarkot,ott jatszott,en pedig foztem a csaladra mert mindenki dolgozott/tanult.
Ha egy panelban laktok,ahol eppen elfer mindenki akkor semmikepp nem vallalnek oda babat.ha parod ugy erzi nem tudtok megelni kulon akkor egy babat,hogy valalnatok?
Egy gyerek nagyon sokba kerul,meg ha hasznaltan is veszed a cuccokat.
Elobb sporoljatok,hogy legalabb egy egyszobas garzonba el tudjatok koltozni.eljetek ketten es ha ott is mukodik koztetek minden akkor terjetek vissza erre a temara.
1. Nem költözünk anyóshoz.
2. Nem szülünk anyós nyakára.
3. Nem győzködjük a párunkat, hogy gyereket akarunk amíg ő is úgy nme érzi, mert abból semmi jó nem sül ki. Majd mikor ordít a baba, te meg már bírod, ő meg közli h te akartál annyira gyereket. Ezt ketten kell vállalni. Másrészt anyósodéknak is van egy csöpp beleszólása nem? Elöntötték az agyad a hormonok hogy nem tudsz gondolkodni? Ha meg a párod soha nem akar elköltözni akkor új partner után kell néznéd.
Nem akarlak megbántani, de az ÖNZŐSÉG TETŐFOKA VAGY !!!!!!!!!!!
Az hiszed annyiból áll az egész , hogy te akarsz gyereket, a párod véleményét (aki valószínűleg inkább a realitás talaján áll mint te ) nagy ívben letojod ????
Hát nem irigylem a párod ! És amúgy téged sem... , mert azt sem tudom miről beszélsz és hogy valójában mit akarsz... (hogy mit takar egy gyermek vállalás)
Nekem is minden álmom volt már 25 évesen hogy anya legyek, de volt annyi eszem, hogy átláttam a párommal együtt , hogy akkor még nem lett volna megfelelő a körülmény !
4 év kellett, hogy megteremtsünk minden körülményt ... gondolok itt arra hogy teljesen függetlenek voltunk a szülőktől, és egyik oldalról sem tudtak beleszólni az életünkbe, max. javasolhattak, amit vagy elfogadunk vagy nem. Szerinted ez nálatok működhetne Anyóséknál ??? nem valószínű !
Légy reális, és ne csak magaddal foglalkozz, mert egy baba nem csak a te életedet változtatja meg.
Azok a nők, akik mindenáron gyereket akarnak, úgy hogy a párjuk nem , azok csak egy gyereket akarnak, és nem családot... és csodálkoznak , ha esetleg a pasi odább áll.
Szerintem ez inkorrekt dolog a nők részéről.
én sosem tenném ezt meg a férjemmel.
Szerintem jegeld ezt a dolgot, dolgozzatok még keményen jó pár évig. gyűjtögessetek ... stb. Te magad irtad le, hogy a párod azért NEM MER elköltözni a szülőktől, mert FÉL ATTÓL , HOGY NEM ÉLNÉTEK MEG ! ha ez számodra nem elég magyarázat, akkor kár ide minden leírt szó !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!