Ideálisak a körülményeim a gyermekvállaláshoz?
Én a helyedben elmennék dolgozni 1-2 évet, addig összeszednétek egy lakást. Sokkal ideálisabb egy babának, és neked is jobb lenne. Nem támaszkodhatsz örökre a férjedre, mégis csak ott van, a mi van ha...Én nagyjából így csináltam. Lehetett volna 5 évvel is babánk, de inkább a biztosra mentünk.Ez az anyagi oldala.
Amúgy meg a babának csak szeretere, van szüksége, és KÉT emberre, a szüleire. (na meg anyatejre)
Ha mindig arra várnánk, hogy ideális legyen a helyzet, nem születnének gyerekek. :)
Nálunk is így volt, előbb meglett a nagyobb lakás, egy jobb autó, aztán ott tartunk, hogy több, mint két éve próbálkozunk a babatémán. Nálatok sincs garancia arra, hogy éppen az első alkalommal vagy csak évek múlva esel teherbe. Ha most szeretnétek babát, hozzátok össze. Az életben mindig lesznek nehéz helyzetek, megoldandó problémák, de emiatt nem mondanék le egy gyermekről. :)
Attól ne félj, hogy a párod elveszíti a munkáját. Ha tudom, hogy elesek, leülök előtte. Az életet nem lehet előre kiszámítani. Úgyhogy ezen kár agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!