Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » MIket vizsgálnak egy nagy...

MIket vizsgálnak egy nagy kivizsgáláson?

Figyelt kérdés
1 éve nem jön össze a baba pont ma jött meg el vagyok keseredve de nagyon:( elkéne mennem nagy kivizsgálásra, szoval ilyenkor miket néznek és mivel? hogyan zajlik valaki meséljen nekem kérlek....
2010. ápr. 21. 14:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi először is röhej hogy lepontozzák az embert :) pedig mindig tapasztalatomat írom le és szerintem és nem zagyválok össze hülyeségeket. Nem rád gyanakszok persze. Annyira nem is érdekel ,ökörségnek tartom ezt a pontozást.Csak a kérdezőnek kellene pontoznia a válaszokat nem idegeneknek akik nem értenek egyet.

Én is havonta be voltam gyulladva bár nekem nem a hólyagommal volt baj. Féltem az elzáródástól és mégis nagy meglepődésemre nem volt az égvilágon semmi eltérésem. Bár soha nem szállt fel a gyulladás,gomba vagy baktérium hála a jó égnek.

Szerintem nálad sincs ilyen jellegű probléma, ha mindig teljesen kikezeltek. De épp ezért is hogy megnyugodj el kell menni egy alapos kivizsgálásra. Párommal való együttlét után én mindig pisilni megyek még akkor is ha nem kell így baktérium nem juthat fel a húgycsőn keresztül a hólyagba. Ez egy orvos tanácsa volt.

2010. ápr. 22. 13:28
 12/16 A kérdező kommentje:

én nem szoktam pontozni de ne aggódj engem is lepontoznak peig lekiismeretes vagyok.

Akkor még arra a kérdésemre felej légyszi hogy akkor hogyna oldam meg tudod ha babaát akar vki akkor .. annak párnat a popsi alá és egy órát ugy maradni.. ezt tanácsolják. akkor hogy menjek utána el pisilni kifolyik a legtöbb része... vagy is nagyon nagyoin sok. tudom marad még ben de a 2 össze egyeztetve nem igazán menne..

2010. ápr. 22. 14:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Én 20 percet szoktam párnával a popóm alatt várni. Ennyi elegendő ahhoz hogy a kiskatonák már jó helyen járjanak utána meg már csak az folyik ki ami mégis a hüvelyben maradt. Úgyhogy ezután mindig wc-re megyek. Ami jön már hadd jöjjön ki :) és pisilni kötelező .
2010. ápr. 22. 16:50
 14/16 A kérdező kommentje:
rendben értettem. akkor ezt megfogadom:) és felpontoztalak amennyire csak tudtalak mert nekem nagyon sokat segitettél:)
2010. ápr. 22. 18:06
 15/16 A kérdező kommentje:
ja meg még annyi h januárban volt egy méh és petefészek gyulladásom egy ngyon sulyos.. csak a nögyogyászom nem vette észre vagy nem akarta.. mikor mentővel vittek be más doki vizsgált egyből észrette h nagyon nagy baj van:(
2010. ápr. 22. 18:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Köszi a pontozást :)

Nagyon durva lehetett ha mentő vitt be :S

Sok sikert a pozitív teszthez ,kívánom neked is és magamnak is hogy minél előbb :)

És a vizsgálatokat ne is halogasd ,minél előbb mész annál jobb.

2010. ápr. 22. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!