Van itt olyan, aki két éve várja a babát, de nem sikerül? Ti voltatok már kivizsgáláson?
Szia! Nekünk két és fél év után sikerült a kisfiunk orvosi segítség nélkül. (egyszer elkezdtük a kivizsgálást, de aztán munkahely váltás miatt abbahagytuk)
Ha nem akarsz magánorvost, akkor mehetsz nyugodtan sztk-s dokihoz is. Először valószínű a párodat fogja elküldeni andrológiai vizsgálatra. (nekik csak ennyi a kivizsgálás)
Nálad pedig valószínűleg hormonvizsgálattal kezdi.
Keress olyan orvost, aki járatos a meddőségi kivizsgálásban, de ha lehetőséged van, egyenesen menj egy meddőségi intézetbe! Minden más csak időpocsékolás! Tapasztalatból írom!
18+6 lombikos
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem, most fogyott el a hitem, az erőm, minden.
Egyik napról a másikra.
Majd ha összeszedtem magam, akkor átgondolom,hogy legyen.
De most ez az állapot nagyon fura nekem :(
Aranyosak vagytok!!! Köszönöm!!!
Szia!
Mindenféle vizsgálaton voltunk. Nem találtak bajt.Inszem következett volna, én gondoltam, még várok néhány hónapot, kicsit megviseltek a vizsgálatok (lelkileg). Aztán spontán teherbe estem, 2,5 év után. Most 13 hetesek vagyunk:). Sok sikert mindenkinek!
Mind a ketten folyton reménykedünk és mindig kitűzünk határidőket, hogy ha eddig meg addig nem sikerül,akkor belevágunk a kivizsgálásokba... De aztán mégsem.
Most is a nyarat adtuk, aztán tényleg belevágunk! Csak valamiért idegenkedem ettől az egésztől :(
(A férjem nem húzódozik a vizsgálatoktól)
Jajj én is babonás vagyok, remélem,hogy nem azon az áron kapok, hogy valakit elvesz a családomtól. Sajnos van egy pár beteg emberke :((
A baba, amikor megfogant (2éve),apósom aznap kapott stroke-ot! Illetve aznap teszteltem pozit! Majd egy hónapon belül após felépült, a baba meg elment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!