Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. szeptember végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Gigi teljesen igazad van.
Sajnálom akiknek megjött, kitartást kívánok.
Pozi tesztesek hogy vagytok? Gratulálok mindenkinek akinek sikeres volt ez a hónap.
Sziasztok!
És igen,második hónap és pozitiv teszt. :) Az előző havi kiírásban irtam,hogy a ciklusom össze vissza van,azaz egy 30 naposat követ akár egy 70 napos is. A pozitiv tesztem ebben a hosszú ciklusban lett,de megfogadva Gigi tanácsát ittam cickafark teát a ciklus első felében..igy 30. napon peteérésem volt,43. Ciklusnapon pozit teszteltem. :) kitartást mindenkinek.
Ella
Ella!
Egy az egyben magamat olvastam. Ha emlékszel rám, augusztusban kínlódtam, hogy milyen kaki a ciklusom, 2. próbálkozós hónap volt, kistesóra gyúrtunk, 29. ciklusnapon peteérés, majd pozitív teszt.
Nagyon gratulálok neked :)
Augusztusiból E. :)
Ella, szivbol gratulalok!!!!
Nekem most fognak csinalni atjarhatosagit, kicsit felek tole... Remelem minden rendben lesz.
Maduixa
Az oktoberi kerdes
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szerintem nekem is megfog jönni :(
Zsani
Sziasztok!
4-es vagyok.
Képzeljétek el, szeptember elejére nem vártam, akkor meg is jött. Írtam is ide akkor. Most legközelebb hétfőn kellene megjönnie, de ma teszteltem, és halványan de egyértelmű pozitív lett a teszt. Még egyelőre nem hiszem el, tesztelek holnap is, és tudom, hogy csak akkor biztos, ha elmarad a menzi, de most hátha... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!