Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. szeptember végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Cz nagyon drukkolok holnapra. Nagyon jó ez a csoport,örülök,hogy rátok találtam.
Nati
Sziasztok csak be szeretnék jelentkezni 💙
Ma voltunk a dokinál és 99% kislány mondott a 17dik hetemben, és megint minden rendben volt újra.
Mindenkinek nagyon szurkolok aki a napokban nem várja ☺
Nicol nagyon sajnálom hogy nem erősödött a teszted, de ne add fel, látom a hőd nagy szépen alakul.
Levendulla
Z!
Én cukorbeteg vagyok azért szedem a mercet és sajnos nincs inzulinom.Most kell majd mennem kontrollra és ha nincs inzulinom akkor szúrnom kell magam.
Ja amúgy ma megjött...
Nicol
Sajnalom Nicol,de csak előre kell tekinteni.
A babasoknak pedig boldog babavárást😊
Nekem sajnos rendszertelen a menstruacion,már korabban irtam hogy egy 30 napos ciklust követ egy majdnem fupla olyan hosszu. De ebben a hónapban a ciklus első felében cickafark teát ittam...ami már most javított a hosszu ciklusomon.
Hőmersekletem alapján egy hete volt ovum,ugyhogy még egy hét izgulás.
Szorítok még a varakozoknak ,pozitiv hozzaalast azoknak,akiknek most nem sikerült.
Ella
Sziasztok.
Tegnap nekem is megjött...ma kezdtem a clostyt!
Nicol sajnálom, de nem adjuk fel! :-)
Katica
Cz megnéztem a tesztjeidet,szerintem halvány pozitív :)
Nagyon sajnálom akinek megjött :( Nem könnyű tudom,de fel a fejjel és pozitívan!A következő hónapban sikerülni fog!!!!
Nati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!