Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. szeptember végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
2016. aug. 30. 14:05
172/207 anonim válasza:
Lk gratulalok!
Felteszel egy kepet?
Maduixa
173/207 anonim válasza:
Sziasztok! Tegnap voltam a nőgyógyàsznàl, és mondtam neki, hogy eléggé elcsúszott a mensim, és màr 46 napos is volt, azt mondtam a mensim 1-2napjàn menjek hormonvizsgàlatra beutalóért. Hogy megy ez?? Valaki tapasztalat??? Köszi előre is, Betti
174/207 anonim válasza:
Nálam ez a hónap megint bukta :/ köv. nem várt október 24. Gigi
175/207 anonim válasza:
Lk. Gratulálok. Van valamilyen tüneted?
Ella
176/207 anonim válasza:
Cici elég érzékeny illetve a kajákra nem úgy reagál a gyomrom mint eddig, egyeblőre ennyi. LK
177/207 anonim válasza:
Dpo 4-5. Enyhe görcsölgetés....
Z
178/207 anonim válasza:
Van egy kis barnázásom. Nagyon megijedtem. Holnap elmegyek dokihoz. Elvileg most töltöttem a 6. hetet. Görcsölni,nem görcsölök. :-( :-( Cz
179/207 anonim válasza:
7nap késés után sajnos megjött.
Timi
180/207 anonim válasza:
Szombatra nem vártam, azóta semmi tünet. Teszt is negatív és mensi sincs. Igaz gyógyszer utáni első hónap, de az előző terhességnél mikor abbahagytam rendben megjött és a 2. hónapban meg is fogant a kisfiam. Nem tudom mi lehet most... 😕 KI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!