J, nagyon sajnalom :( Legutobb nekem is 4 napos kesessel jott meg, amugy meg nagyon pontos mindig a ciklusom!
Nati, en is szept 30-ra nem varom!
Maduixa
2016. szept. 19. 08:18
133/207 anonim válasza:
Én 24-25-re nem várom, mi most kezdtük a próbálkozást kistesót szeretnénk, ez az első gyógyszermentes hónap. Együtt voltunk ovu környékén, meg amikor jól esett. 🙂 Pár napja pirosas vér távozik, de csak a wc papíron látszik, a tisztasági betéten nem. Nem tudom egyenlőre hogy mi lehet, vagy a hormonok játéka vagy esetleg beágyazódás, egyik nap van másik nap nincs. Majd meglátjuk. Azért izgatottan várom a hétvégét, hogy megjön-e. KI
2016. szept. 19. 08:27
134/207 anonim válasza:
J nagyon sajnálom, tudom mit érzel :( Fel a fejjel!
Nati, Maduixa nektek megy a drukk!!! :)
Én sajnos nagyon úgy érzem ezt a hónapot is el kell engednem...:(
Sziasztok lányok! N vagyok, ha valaki még emlékezne rám... :) 17 hetes vagyok már, rohan az idő! Azt mondták a dokik 12 ill. 14 hetes uh-n, hogy kishercegnő érkezik =) Nicol láttam a tesztedet, nagyon drukkolok továbbra is neked természetesen! Nem akarlak elszomorítani,sem megbántani, de szerintem nem volt az a facelle teszt egyértelmű pozitív. :/ nagyon remélem, hogy tévedek, és mégis végre babád lesz! Többieknek is megy a drukk természetesen!
2016. szept. 19. 09:17
136/207 anonim válasza:
Kimaradt, hogy gratulálok SAI!!! :)
2016. szept. 19. 09:19
137/207 anonim válasza:
Sziasztok!
Ma kellene megjönnie, de egyenlőre semmi. Még várok 2napot a teszteléshez. Viszont nem reménykedek, mert ebben a hónapban nem tudtunk valami sokat együtt lenni a férjemmel.
A pozisoknak gratula!
Timi
2016. szept. 19. 11:05
138/207 anonim válasza:
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy ez a hónap sem sikerült. :(
Bari
2016. szept. 19. 13:12
139/207 anonim válasza:
Vasárnapra nem várom, nem tesztelek előbb, semmi furcsaságot nem érzek. Csak várunk és várunk...LK
2016. szept. 19. 13:23
140/207 anonim válasza:
Sziasztok! Csatlakozni szeretnék megint a csoporthoz. Múlt hónapban már feladtam a dolgot,most meg nagyon reménykedem,mert a 37. napon vagyok és kis görcseim vannak és egy kis délelőtti émelygés. Ma nem bírtam ki csináltam egy tesztet,nagyon halványnak tűnik(de nem reggeli pisiből). Szóval most nagyon várom a holnap reggelt,és szorítok,hogy baba legyen. A dokim épp a múlt hónapban írta meg a beutalót hormonvérvételre. :) Most nagyon izgulok. Üdv:Cz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!