Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. szeptember végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Szívből gratulálok SAI :)
Ella
Koszonom, de tenyleg izgulok azert, hogy minden rendben legyen.
SAI
SAI!
Egyebkent milyen erzekenysegu lh teszt mutatott ovu utantol pozitívat?
15-os, vateras, rozsaszin csomagolasu
SAI
Sziasztok!
Gyors helyzetjelentek - voltam dokinál, 6hét 2 nap, 9 mm, és van szívhang :)
E.
Voltam tegnap dokinál, meg uh-zott, de semmi különöset nem látott, 13 mm-es volt a méh nyálkahártyám.
A hőgörbém ilyen:
Kaptam megint clostyt, a ciklus 2. napjától kell majd 3 szemet szednem és visszamenni a dokihoz a 9-13 nap között uh-ra.
Azért még nem temetem ezt a hónapot sem. :)
SAI és E nektek nagy gratuláció! Boldog babavárást kívánok! :)
Többiekkel mi a helyzet?
Katica
Gratulálok boldog babavárást! :)
Hètfőre nem várom, de alig tudom kivárni,hogy teszteljek! Medi-labos tésztet vettem! :) Lehet vasárnap reggel tesztelnèk egyet
Sziasztok!
Katica nekem úgy tűnik,hogy még csak 4 napja lehetett ovud görbe szerint..a nyálkahártya vastagságod viszont kiváló :)
Gratula a pozi teszteseknek :)!
Nekem most ilyen a görbém.Nagyon izgulok...ma 1 facelle és 1 romed teszt is extra halvány pozi lett :)
Nicol
Köszi Nicol! Neked nagyon drukkolok, hogy erősödjenek a tesztjeid....
Nem teszed fel őket ide, hogy legalább itt lássak + tesztet? ;-)
Katica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!