Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. szeptember végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
2016. aug. 30. 14:05
61/207 anonim válasza:
3-as vagyok. Ma teszteltem, de negatív lett, pedig elvileg 10-es teszt volt. Hétfőn kell megjönnie, és úgy érzem, hogy meg is fog. Azért még reménykedem. :) Ha nem is most, de a következő hónapban remélem összejön :)
Ui.: Boldog születésnapot Maduxia! :)
62/207 anonim válasza:
Előző vagyok:
Bocsi, elnéztem, 4-es vagyok :)
63/207 anonim válasza:
16-án kell megjönnie.
Nicol
Boldog szülinapot a szülinaposnak :)!
64/207 anonim válasza:
Boldog születésnapot Maduixa!😊
Igaz én már babás vagyok de...
Drukkolok mindenkinek!😊 M1.
65/207 anonim válasza:
Boldog szülinapot az ünnepeltnek a legszebb ajandekot kivánom neki :)
67/207 anonim válasza:
Velem semmi. 5-6-ra nem varom de leszakad a derekam a mellem neha mindjart megjon erzes van es szaraz vagyok mint a sivatag... en ugy gondolom inkabb meg fog jonni. Ági
68/207 anonim válasza:
Drukkolok,hogy ne jöjjön a nem várt :)
69/207 anonim válasza:
Koszonom. Regota varjuk a kistesot. Veled mi a helyzet?
70/207 anonim válasza:
Èn 12 nem várom! Nagyon lassan megy az idő!! De semmi tünetem sincs :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!