Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. szeptember végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Én is 10.dpon teszteltem pozitívat a kisfiammal, meg most is, így én azt mondom, hogy ha nem keseredtek el nagyon, ha (még) negatív, meg nem sajnáljátok a tesztet, akkor hajrá :)
E.
Negatív a teszt. Most mintha kezdődne is ez a menzesz előtti "mindjártmegjön". Mit ne mondjak... Baromi szomorú vagyok. Azt hittem, h majd most sikerül. Már 37 hónapja várunk rá...
Z
Z, sajnalom, de ez meg nem jelenti azt, hogy nincs baba. A nemvart napjan ha nemjon meg ismeteld meg. A terhesseg es a mensi jelei nagyon hasonloak! Fel a fejjel, hatha ebben a honapban osszejon!
En is most csinaltam tesztet, mar 2 napja kesik de meg mindig negativ! Pedig olyan pontosak a ciklusaim. Meg mostsincs semmi tunetem :/
Maduixa.
Sziasztok!
Én is megérkeztem megint....
Nicol
Szia Nicol, te mikorra nem varod?
Maduixa.
Èn szeptember 12 nem várom! :) Remèlem össze jött :) megy a drukk mindenkinek
Vica
Sziasztok.
Aki 6-7re nem várja, mikor fog tesztelni?
10 hónapja várunk a tesóra.
A2'
Sziasztok.
Nekem augusztus 17-én volt meg utoljára. 2 sikertelen clostys hónap után, most egy gyógyszer mentes hónapban vagyok. A dokimhoz 7-én megyek uh-ra. Remélem ez a hónap végre sikerül.
Mindenkinek nagyon nagyon drukkolok! :-)
Katica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!