Van itt, aki a Grand tours utazási irodával megy Görögországba (Kefalónia) 2016. szeptember.9-én?
Most már engem is érdekel, mi a fenét akarsz itt megtudni?
és miért kell negyedszer is megkérdezned azt a sz.t...
Kedves kérdező:
1.- ha hiszed, ha nem, ezt " tulajdonképpen mit szeretnél tudni?" azért kérdeztem, mert azt gondoltam, hátha az úttal kapcsolatban vagy Görögo.-ról szeretnél valamit kérdezni és talán tudok segíteni - de nem, erre Te kiosztasz
2.- képzeld, elég sok embernek szoktam itt segíteni, így aztán ha akarom, ha nem, látom, hogy állandóan megkérdezed. Sőt, azt is láttam, hogy még ki is emelted a kérdést.
3.- Tudod, miért tűntek el a kérdéseid? Mert törölték az adminok, ugyanis a Gyakori felhasználásának, a kérdés kiírásának is vannak szabályai, ilyen többek között az, hogy egy kérdést csak egyszer lehet kiírni.
Én elég sűrűn itt vagyok. :) Én egy olyan kérdésre emlékszem, hogy:
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__772733..
amit én válaszoltam meg egyedül, persze nem túl bőven.
A mostani kérdést alapján pedig nem velük utazol. Mivel konkrét cégnevet és dátumot írtál szerintem arra gondolsz, hogy ki fog veled egy buszon ülni?
1.Itt kevés esélyed van pont kifogni egyet is a 49 emberből. Ha lehet kérj utaslistát, ha nem hát majd ott, akkor megtudod.
2.nem értem, hogy az előttem szólók miért nem értik a kérdés? nyilván való, hogy az 1. pontban leírtakat kérdezi, a kérdező.
De mi az a valami, ami miatt kiírtad a kérdésedet?
MI???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!