Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12hetesen is csinálnak abortus...

12hetesen is csinálnak abortuszt? Vagy olyankor már veszélyes? Csak nagyon indokolt esetben? Pl:.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 08:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

Hol van a kérdező amúgy?Jó lehet nem tud egész nap a gép elött ülni,de jó lenne ha írna bővebben miért akar abortuszra menni(ha egyáltalán magáról van szó)és miért nem lehetett elöbb megcsináltatni?

Vagy mit vár mit írjunk indokolt esetre?:S :S :(((((

2010. ápr. 21. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Borzasztó ilyet olvasni.:(Én jártam úgy,hogy a nőgyógyásznál ültem és egy kismama megkérdezte hány hetes vagyok?Én erre:Azért vagyok itt,mert nagyon szeretnék de nem esek teherbe.Ő erre megmutatta a fotót a babáról és hozzátette,hogy elvetetem és a műtétet jöttem megbeszélni az orvossal.Csak néztem a fotót és majdnem elsírtam magam.......
2010. ápr. 21. 09:51
 13/15 anonim ***** válasza:
61%

Ki a fene pontozott le mindenkit aki abortuszellenes?????Igenis gyilkosság! Miért nem tudnak egyesek védekezni ha már a szex olyan jól megy nekik?????

Drága egy csomag gumi vagy mi?

Undorító mind,aki abortuszra megy,esze nulla csak dugni tudnak!

Most is lehet lepontozni.

17 hétben járó kismami.

2010. ápr. 21. 14:55
 14/15 anonim válasza:

Nem akarok egyik táborhoz sem csatlakozni, csak az orvosokat védeném meg, aki azt írta, hogy az orvos dönti el, az egy nagy baromságot mondott. Az abortusz menete a következő, elmész orvoshoz, aki megállapítja a terhességet, majd ha mondod, h abortuszt szeretnél, ad egy papírt, amivel el kell menned a helyileg illetékes ANTSZ-be, ahol elbeszélget veled egy szociális munkás, hogy tényleg akarod-e, utána várni kelll, gondolkodási idő miatt pár napot, ezt nem tudom mennyi, majd visszamész, kapsz papírt, meg egyet küldenek oda, ahol csináltatni akarod az abortuszt, majd bemáész megadott időre, és utána a 2 papír egyesítése után elvégzik.

Anyai válsághelyzetre való hivatkozással még beleférsz az időbe jogilag, de lehet, hogy majd beszélgetned kell egy pszichiáterrel is, hogy tényleg válság van-e, de az nem szokott gond lenni.

A saját véleményem pedig: Abortuszellenes vagyok, de ez a te döntésed, hogy mi lenne a jó neked és a babának... Gondold meg jól, hogy nincs-e rá mód, hogy megtartsd, vagy kihordd, és odaadd egy olyan párnak, akik régóra várnak rá.

2010. máj. 1. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
11+ 6 naposan még megcsinálhatják, de a betöltött 12. héten már nem... csakis orvosi szempontból indokolt esetben...
2010. máj. 2. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!