12hetesen is csinálnak abortuszt? Vagy olyankor már veszélyes? Csak nagyon indokolt esetben? Pl:.
12 hetes korban alakul ki a méhlepény és kezd el áramlani a vér a köldökzsinórban.Innentől már nem embriónak hanem magzatnak hívjuk a babát.Érez,mozog,megvan az összes újjacskája,ficánkol,bukfencezik.Az ember tökéletes parányi mása.
12 hét a választó vonal sok orvos ekkor már nem vállalja az abortuszt,mert innentől a magzatnak JOGAI vannak.
De van ahol megcsinálják...és van aki megcsinálja....indok nélkül is.De hál Istennek az ilyen kórház és orvos kevés.
Amúgy meg lehet szakítani a terhességet,ha nem egészséges a magzat.De ezt ugye orvosnak kell megítélnie.
off:miért kell 12 hétig várni?Nem lehetett volna elöbb elvetetni??Szegény kis magzat:(((
Ezt egy korábbi kérdésbe linkelte be valaki:
Szerintem nézd meg, és utána garantáltan nem fogsz elfelejtkezni a védekezésről.
Ja, én megnéztem, és sokkolt.
"12 hetes korban alakul ki a méhlepény és kezd el áramlani a vér a köldökzsinórban.Innentől már nem embriónak hanem magzatnak hívjuk a babát.Érez,mozog,megvan az összes újjacskája,ficánkol,bukfencezik.Az ember tökéletes parányi mása.
12 hét a választó vonal sok orvos ekkor már nem vállalja az abortuszt,mert innentől a magzatnak JOGAI vannak. "
12 hetes kor élőtt a szikhólyag táplálja és ugyanolyan összeköttetésben van az anyával. 7-8 hetesen ver a szíve, ami egy parányi sejtcsomó , de pulzál. Agya kezd kialakulni, benne neutronok százezrei készülnek az idegrendszer felépítésére. Nem hall, nem lát, nem érez, de már fejlődik, pici kezei-lábaiban izmok alakulnak; amik egyszer a rúgásként jeleznék az anyának: itt vagyok, a gyermeked vagyok.
12. hét előtt is jogai vannak.
Csak ennyit szerettem volna.
Én linkeltem be tegnap ezeket a képeket egy másik ilyesfajta kérdésre.Köszi annak,aki ide is betette!
Aki idézte,amit írtam:oké,igen a szikhólyag...Én csak orvosi szempontból írtam le a kérdezőnek,hogy a dokik mikortól veszik "emberszámba" a magzatot.
Miért kellett megvárni,hogy szépen fejlődjön az a kis élet 12 hétig és most a megölése mellett dönteni???????
Más meg évekig szenved,hogy babája legyen vagy problémás a terhessége és végig fekszik a 9 hónap alatt csak,hogy kicsi babáját magához ölelhesse.Mint én pl.
16+4 hetes kismami.
Kedves 09:28-as,igen tudom,hogy értetted,és persze,hogy egy oldalon állunk!
Minden napra jut egy ilyen kérdés és ez borzasztó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!