Anna 27 kérdése:
Kb.5 hetes terhes vagyok, es alhasi gorcseim vannak. Nem erosek, de vannak. Tapasztalt valaki ilyen gorcsoket? Ha igen, meddig tartott? Mennyire veszelyes?
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 12:11
1/8 anonim válasza:
Erősödnek a méh izmai,ez teljesen normális a terhesség elején.Amég nem lép fel vérzés,addig ne aggódj.
2/8 A kérdező kommentje:
Koszonom,nagyon aggodom,elso gyerek es nagyom szeretnenk
2011. szept. 17. 12:27
3/8 anonim válasza:
Nekem az első babámnál volt ugyanez, sírtam úgy görcsöltem... :( elmentem orvoshoz pihenést, kíméletet javasolt és hogy szedjem a magne b6-ot. Elkezdtem szedni és egyből abbamaradtak a görcsök.Nem árt azért ha elmész kivizsgáltatni magad, mert állhat a háttérbe komolyabb baj is...remélem nem lesz gond. 9 hetes kismama
4/8 A kérdező kommentje:
MOst kezdtem l szedni a magne b6-ot,hanyszor lehet bevenni egy nap?
2011. szept. 17. 12:33
5/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond, ez álltalános tünet. A méh izmai nyúlnak, tágul a méh, és ez okozza a hasi görcsöket. Amennyiben nem kiséri erősödő görcs, és vérzés, akkor nem lesz gond. A magne B6 is segít. Ne izgulj, inkább élvezd a boldog babavárást.
10 hetes kismama
6/8 anonim válasza:
PA,
Ha nagyon görcsölsz, 4-5 szem magne b6-ot nyugodtan bevehetsz és sok sok sok sok sok fekvés!!! Ez a lényeg!!!
7/8 anonim válasza:
Én a Béres magne B6-ot ajánlom, abból elég 1 szem. A másikból hiába vettem be 3x2 is nem sok semmit ért.Csak nyugi és tényleg sok pihi.
8/8 anonim válasza:
Ezek a görcsök okozhatnak vetélést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!