Lombikosok! Aki tapasztalt a témában, segítene?
8 napja volt az embrió beültetésem, a 4. naptól enyhe mensis hasfájást érzek. Ma reggel volt pici vérzésem, ami szerencsére nyomtalanul elmúlt, viszont a mensis érzés nem szűnik. Kedden megyek vérvételre. A hasfájás és a pici vérzés miatt egyre kevesebb reményt fűzök a sikerhez :(
Vagy lehet így is baba? Amúgy semmi terhes tünetem nincs. Úgy kétségbe vagyok esve!
A pici vérzés akár lehet a beágyazódástól is! Amiatt meg, hogy nincs tüneted, ne aggódj, akár sikerülhetett is! Nekem is csak a mensis érzés és a haspuffadás volt. Tudom, hogy nagyon nehéz most türelmesnek lenni, de próbáld meg! Koncentrálj másra!
31 hetes lombikos km
Persze, hogy van remény. Én írogatok egy lombikos fórumra, ott többen vannak így ezzel, hogy kismamik, de folyamatosan pecsételnek. Fel a fejjel! Csak pozitívan! :-) Hanyadik beültetés?
Majd írd meg légyszi, hogy mi lett az eredmény!
-Andi-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!