Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem kioktatást kérek, ti mit...

Nem kioktatást kérek, ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy párotokkal 2és fél éve együtt vagytok,ez egy jól működő kapcsolat.A férfi 27 éves,dolgozik a lány 18 és tanul.A baba közbejött.Ti mit tennétek??Bevállalnátok?
2010. ápr. 20. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
második voltam bocsi nem utolsó :)
2010. ápr. 20. 15:29
 12/18 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom,ahogy a többség is.Voltak kapcsolataim,de azok mind olyanok is voltak...a mostaniban nagyon jól érzem magam,eltudom vele a továbbiakat képzelni.Már történt "eljegyzés"is persze csak magunk közt szolidan,úgy h egyelőre házasság nem lesz a korom miatt.A babát ő is szeretné,de tartunk attól h a külvilág nem így gondolja majd mint mi,és sok mindenkivel megromlik a kapcsolatunk,ami persze nem fontosabb a babától de azért mégis fontos szempont a rokonság felöl.
2010. ápr. 20. 15:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozzatok másokkal együtt vagytok már jó ideje és a ti döntésetek! most egy úúj szakszt nyittok a kapcsolatotokban :) ez mindenkinél igy működik:) énm azt mondom ne foglakozzatok másokkal akik igazán szeretnek titeket igy is elfogadnak majd titeket4 én csak annyit mondok hogy sok egészséget a babának és neked is és legyetek nagyon boldogok :)

(másokdik válaszoló voltam )

2010. ápr. 20. 15:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tudatosan nem vállalnám, ha viszont becsúszott volna akkor nem vetettsem volna el, bár biztosan sokkal nehezebb lett volna az én életem (lakásvásárlás, suli stb) De ez az én életem lett volna nem a tied, bár nagy felelősség akárhogy is nézzük. Ha úgy érzitek van türelmetek és anyagilag el tudjátok tartani rajta és az évek során megtanulod, hogy az életetek alakításában csak magatokra szabad hagyatkozni, mert mindenki másképp csinálná, és a szülők is másképp csinálták ezért azt tartják jónak. Csak ti tudjátok hogy jó nektek, nem más!!! És élj eszerint akkor nem bánsz meg semmit, hiszen minden a te döntésed.

27 hetes km

2010. ápr. 20. 16:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp megtartanám.

Ha elveteted benne van hogy megbánod a döntésed.

Ha nem veteted el hanem ott lesz a karjaidban amikor megszületik, sosem fogod megbánni!

25 hetes kismama

2010. ápr. 20. 16:05
 16/18 anonim ***** válasza:
35%
ha már megcsináltátok akkor tarsátok is emg.olyan nincs kh közbejött vagy becsúszott.véletlenül nem tud becsúszni egy gyerek.
2010. ápr. 20. 17:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érezném, hogy a párom biztos pont az életemben (minden szempontból), felelősségteljes, és legfőképpen szeret, ha az anyagi helyzetünk is stabil lenne (és itt nem a milliomos állapotra gondolok), és én magam és a párom is szeretné a babát, akkor én bizony megtartanám!A külvilággal ne foglalkozz, ha Babátok lesz, akkor Ti Hárman fogtok egy családot alkotni, és az életetekről nektek kell döntenetek!

Ha mindketten szeretnétek, ne más véleménye legyen a döntő!

2010. ápr. 20. 17:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia!Én 21 vagyok párom 32 és 3 éve vagyunk együtt,együtt is élünk.Fogigátlót szedtem majd nem sikerült kiíratni időben és becsúszott a babó.Mind a ketten nagyon boldogok voltunk párom benne van a korban én meg nem bántam hogy fiatalon voltam terhes.Ekkor még csak 20 voltam.Később kiderült ketten vannak.Úgy alakult hogy a 24. héten elvesztettük őket:(Most azon vagyunk hogy újra összejöjjön.Amúgy volt olyan aki a családban nem nagyon örült neki de elfogadta a döntésünket és utána már ők is nagyon sajnálták hogy így végződött.Ami a tanulást illeti érettségim van mert az már mindenhez kell,szakmát meg bármikor tudok tanulni.Páromnak családi vállalkozása van abban dolgozok én is.Azt hiszem a válasz benne van az irományomban.Sok sikert nektek!
2010. ápr. 21. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!