Nem kioktatást kérek, ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy párotokkal 2és fél éve együtt vagytok,ez egy jól működő kapcsolat.A férfi 27 éves,dolgozik a lány 18 és tanul.A baba közbejött.Ti mit tennétek??Bevállalnátok?2010. ápr. 20. 15:21
1/18 anonim válasza:
ha mindketten szeretnétek, igeeeen!!meg kell próbálni összekötni az életeteket!
2/18 anonim válasza:
szerintem ha te ugy érzed a párod az igazi és bemersz vállalni egy babót és feladod a függetlenségedet vmien szinten akkor hagyjátok meg ! szerintem minden rajtad múlik mert 27 évesen az ember már bennevan a korban és már vmien szinten vágyik a babára viszont nem biztos hogy te akarod 18 évesen. a sulit gondolom betudod fejezni mig megnem születik nem ? mert ha most estél teherbe majd csak jövő januárra szülnél! sok fiatal anyuka van nem te lennél az első de jól gondold át :) sok szerencsét!
4/18 A kérdező kommentje:
hogy érted az let összekötést?Házasság?Együtt élünk másfél éve...
2010. ápr. 20. 15:26
5/18 anonim válasza:
Azt hiszem igen.De mindenki helyzete más.
6/18 anonim válasza:
ha jól működö kapcsolat és van szeretet-szerelem akkor IGEN. Tanulni, diplomázni, dolgozni majd később is lehet meg gyerkőc mellett is stb.
És milyen jó fiatal anyukája leszel:)) Az előny is tud lenni! És mikor már elég nagy lesz te még mindig fiatal leszel:) (ő 18 , te 36!! más csak akkor kezd babát vállalni).
7/18 anonim válasza:
Én bevállalnám. Nem lenne szívem elvenni egy "gyermek" életét, azonfelül vigyázhattam volna jobban is, ha ezt nem akartam. 18 évesen fiatal az ember, haj, de mennyire, de engem ez nem zavarna. Sok-sok lemondás árán is azt mondom, én belevágnék.
8/18 anonim válasza:
ha szereted a pasit és jól működik a kapcsolat én azért nem vetetném el, mert fiatal vagyok! megszülöd, aztán tanulhatsz tovább, dolgozhatsz, ha a párod támogat és még egy tündérkétek is lesz!
9/18 anonim válasza:
az első válaszolónak csak annyit hogy itt már nem próbálgatásokról van szó hanem egy babáról akinek komoly határozott szülők kellenek nem olyanok akik poróbálgatnak! ne legyen egy baba egy próba tárgya mert komoly felelősséggel jár !(:persze ez csak az én véleményem:) utolsó voltam!
10/18 anonim válasza:
bevállalnám. és a sulit is megpróbálnám befejezni. mert inkább most, mint gyerek+ munka mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!