Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert akarok 16 evesen teherbe...

Miert akarok 16 evesen teherbe esni? A horomonok? Mas is erez igy ennyi idosen?

Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 10:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,de ne akarj teherbe esni,mert tönkre teszed az egész életed!
2016. aug. 17. 12:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Még te magad is gyermek vagy.A tested sem fejlődött ki rendesen.Inkább arra törekedj, hogy tanúlj, legyen jó munkahelyed, hogy később úgy vállalj gyermeket,hogy megadhass neki mindent amire szüksége lehet.Ezek még nincsenek meg, ha jól gondolom.Kérdezd meg anyukád,hogy mit szólna most egy unokához,szerintem lendületből kapsz egy jó nagy pofont,hogy észheztérj.Az nem baj,ha már most megvannak az ösztönök,de ide nem elég csak az érzés.Elöbb nőlj fel te magad is :)
2016. aug. 17. 12:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem unatkoznál akkor nem lennél itt gyakorin :-DDD
2016. aug. 17. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Csak a kettes pontot csináld egy héten keresztül, plusz menj el bevàsárolni, takaríts és fõzz meg. Hidd el garantàltan védekezeni fogsz minden erõddel. :D

De szerintem az van, hogy làtod, hogy milyen cuki egy kisbaba és nem gondolsz bele mélyebben. Lehet h azt hiszed, de igazából nem fogod fel.

Valamelyik nap néztem a vàrandós tiniket valamelyik csatornán. Ugye minden happy, aztán a baba megszületik,szoptatni kell éjjel-nappal...nem alszik és mellette ott a háztartás. A kiscsaj elsírja magàt h mosni kéne, takarítani és nincs kaja. Az anyukája mondta neki:üdv a felnõtt életben!

2016. aug. 17. 14:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért mert nyári szünet van és biztos unatkozol.Járjon inkább azon az eszed hogy hogyan nyűgözöd le anyádékat,hogy milyen jövőt tervezel magadnak úgy 10 év múlva.
2016. aug. 17. 14:33
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
16 evesen inkabb NE! Persze tok cuki meg minden de baromi nehez vagyis vannak idoszakok amiket ugymond tul kell elni. Van hogy probara teszi az ember idegeit😂 Meg hat penzbe is kerul. Felelosseg es kotottseg stb.. Egy 16 eves nem hiszem hogy ennyire le tudna kotni magat. Hisz egy drabig a baba diktal. Gondolj bele most hogy a szuleid diktalnak es korlatoznak mondjuk azt mennyire viseled jol?
2016. aug. 17. 15:01
 17/18 anonim ***** válasza:
55%

11 éves korom óta életcélom, hogy anya legyek. 2 éves koráig kvázi én neveltem az unokaöcsémet, így fogalmam is volt a dolgokról, mégis ez volt minden vágyam... Mégse voltam olyan hülye, hogy 16 évesen lebabázzak. Helyette igyekeztem normálisan leérettsegizni, majd rendes munkahelyet szerezni. 20 éves vagyok, biztos munkahellyel, levelezőn végzem az egyetemet és kb jövő ilyenkorra tervezzük - vőlegényemmel, hogy elkezdünk próbálkozni.

Az egész kamaszkoromat úgy éltem át, hogy majd megvesztem azért, hogy anya lehessek. Nem tudom, ez mennyire átlagos, az tuti, hogy nem voltam ezzel egyedül.

2016. aug. 17. 19:12
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a hormonok. De azert meg inkabb varj vele! Talan menj el babysitterkedni, vagy rokonok gyerekeire vigyazni, ha olyanok, mint az atlag akkor nem akarsz majd azonnal gyereket meg. 😂 Porognek ezerrel, meg rosszcsontok, nagyon sokat kell veluk foglalkozni, mire megtanuljak mi a helyes es mi nem az.

En parnat dugtan a polom ala, hogy milyen lenne terhesnek lenni. :)

Eloszor teremtsd meg, ami kell egy nyugodt csaladalapitashoz, azaz most meg tanulj, ismerd meg a vilagot.

Es keress kozben egy part, aki majd jo apukaja lesz a gyerekeiteknek - ismerkedj, szorakozz!

Aztan majd ha eljon az ideje, johetnek a picikek.

2016. aug. 17. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!