Két hete múlt el a mrnstruációm. Gyengébb volt, és rövidebb mint szokott. A mellfeszülés, talán fel is van duzzadva és a derékfájás megmaradt. Tesztel még várni akarok. Vélemények?
Figyelt kérdés
2016. júl. 20. 16:00
1/10 anonim válasza:
Detto.
Pár napot kèsett.Megjött semmi görcs.Azelött is èreztem cicifeszülèst hasszurkát de mióta elmúlt sokkal erösebben èrzem.Párosult hasszurkával.Nagyon koraterhes tünetek.Mindig igy kezdödött teszt negativ.
Vèlemènyt nem tudok.Lehet baba is akár.
2/10 A kérdező kommentje:
Nekrm első nap vol görcs, utána elmúlt. Most szurka van.
2016. júl. 20. 16:06
3/10 anonim válasza:
Inkabb kitolodott peteeres..:/?
4/10 anonim válasza:
Nekem csak mindjárt megjön èrzès volt kb a várt mensi elött 2nappal kezdödött aztán 5napot kèsett.Csak a mellfeszülès ès hasszurka maradt meg nèha kimelegszik az arcom.
5/10 A kérdező kommentje:
Én nem tudom mi van, de most meg folyton éhes vagyok és van egy kis mindjárt megjön érzés
2016. júl. 20. 21:53
6/10 A kérdező kommentje:
Válaszoló veled mi a helyzet, hogy vsgy?
2016. júl. 21. 14:37
7/10 anonim válasza:
Szerintem tesztelj egyet, mert ebbiôl bármi lehet :)
8/10 A kérdező kommentje:
Egyes válaszoló, hogy vagy?
2016. júl. 23. 21:39
9/10 A kérdező kommentje:
Még mindig ugyanaz a helyzet. Reggelente, amikor felkelek, majd leszakadnak a melleim. Pénteki teszt negatív.
2016. júl. 28. 07:55
10/10 A kérdező kommentje:
Valaki tudna valami okosat mondani? Orvoshoz időpont kb 3 hét.
2016. júl. 29. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!