Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lett a facelle testekkel?

Mi lett a facelle testekkel?

Figyelt kérdés
Már 3 vizeletsugaras tesztet csináltam és mindegyiken jól látható száradási csík van.Már csináltam régebben is és akkor nem volt ilyen.
2016. aug. 4. 13:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A többi teszt is ilyen volt? Milyen színű a csík?

Én ezt nem száradási csíknak látom.

Mikorra nem várod?

2016. aug. 4. 22:20
 12/19 A kérdező kommentje:
Kb 3 hete is csináltam és akkor is ugyan ilyen volt.Már a harmadik tesztem produkálja ezt az eredményt.Szombaton esedékes a mensim. Sárgás vagy én már nem is tudom milyen színű a csík,de biztos nem rozsaszín.
2016. aug. 5. 04:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát ez pedig eléggé pozitívnak tűnik!!! Mindjárt feltöltöm az én mostani első facelle tesztem.
2016. aug. 5. 06:38
 14/19 A kérdező kommentje:
Szia 13 válaszoló! Feltöltöd a képet?
2016. aug. 5. 09:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem halvány pozinak néz ki.
2016. aug. 5. 10:26
 16/19 A kérdező kommentje:

[link]

Ezek 3 hete készűltek.

2016. aug. 5. 11:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez így érdekes, én mondtam a másikra, hogy halvány pozi. Ez is mintha az lenne. Másfajta tesztet nem csináltál?
2016. aug. 5. 11:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Pont ma akartam facelle-t venni....ma sikerült egy pozi tesztet produkálnom(gyogyszertári),de mivel mindenki a facelle-t isteniti,gondoltam azzal ismétlem meg,de ezekután nem tudom melyikben bizhat az ember.Egyébként én is" ebből pozi lesz" kommentet irtam volna a tiédre.
2016. aug. 5. 12:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem volt jó a netem. Itt a kéo amit ígértem! [link]

És pozi lett, 11. hetes vagyok! :)

Drukkolok neked is!

2016. aug. 5. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!