Megnéztétek? Facelle teszt. Tobbi lent
Figyelt kérdés
Szétszedtem mert ki akartam dobni mihelyst megcsináltam es mintha lattam volna valamit , eloben erősebb a csík de a telom eleg rossz ... A facelle szokott halványat mutatni ? Vagy kb 5 perc utan mar szaradasi csík lenne ?
2016. júl. 29. 21:51
1/16 anonim válasza:
Ez teljesen negatív. Ha nem jön meg tesztelj 2 nap múlva.
2/16 anonim válasza:
Ismételd meg pár nap múlva az a biztos. Késik már?
3/16 anonim válasza:
mintha lenne ott valami..... de várj még pár napot
4/16 A kérdező kommentje:
Persze tesztelek meg ha nem jönne meg ,ossze vissza menstrualok sajnos .. Van hogy 28 napra , van 35 ... Most ez a 30. Nap .
2016. júl. 29. 21:59
6/16 anonim válasza:
A facellen nem szokott száradási csík lenni!!! Én amondó vagyok, hogy ebből pozi lesz! Nekem is ilyen volt az első facellem. Drukkolok! :)
7/16 anonim válasza:
En is ma teszteltem ezzel a teszttel pont ilyet es a ciklusom hasonlóan van. Drukkolok.
8/16 A kérdező kommentje:
Akkor drukkolok en is te mikor tesztelsz ? :)
2016. júl. 29. 22:46
9/16 anonim válasza:
Szia! 😊
Ma reggel ugyan ilyen lett az én Facelle tesztem is, csak az mártogatós. Drukkolok neked, szerintem ebből lehet bármi! 😉
Én 11 nappal vagyok inszem után csak hát nagyon türelmetlen!
10/16 anonim válasza:
Át tettem negatívba és ott a második csík :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!