Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt eddig sosem...

Facelle teszt eddig sosem volt halvány most miért?

Figyelt kérdés

A facelle tesztet jó minőségű tesztnek tartom, de most hogy halvány lett tegnap nem bírom fel fogni!

Július 4- én jött meg igaz hogy előtte egy hétig meg jön érzésem volt és késett két napot, először barnás volt első nap és utána gyengén volt meg de a vége felé kicsit darabos is volt a legvégén megint barnás volt. Tegnap reggel a kávé miatt hányingerem volt és sokáig öklendeztem, majd délután vettem facelle tesztet és halvány lila lett nem olyan erős de lehet látni. Utolsó együttlétünk június 19.

Számomra lehetetlen. Mit gondoltok? Van valami magyarázat?

2016. júl. 16. 08:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A legvalószínűbb magyarázat az, hogy a peteérés miatt termelődő LH hormon illetve a terhesség alatt termelődő HCG hormon egymással genetikai rokonságban van. A hasonlóság miatt a teszt kereszt reakciót adhat a másik hormonra. Az LH teszttel végzett jós tesztelés elméleti alapja is ez.
2016. júl. 16. 08:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget.

Bevallom én is gondoltam erre, viszont máskor is volt olyan hogy ki próbáltam a facelle tesztet pete éréskor vagy ovukor és sosem lett halvány.

2016. júl. 16. 09:20
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Én nem tudok ilyen szépen fogalmazni, szerintem csak terhes vagy a tünetek alapján.
2016. júl. 16. 10:01
 4/5 Pimaszulsuttogó ***** válasza:
A terhesség sem esélytelen, en ismételnék 3 nappal kédőbb reggeliből. Ha terhesség addigra erősödik.
2016. júl. 16. 11:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Ma újra teszteltem egy tízes teszttel és negatív lett. Lehet hogy tényleg ovulációm van és ezért lett halvány lila a facelle. És délután alhasam is szúrt eléggé nospàt kellet inom.
2016. júl. 16. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!