Mi lett a facelle testekkel?
Nem tudom... de a legjobb teszt volt mind közül, sosem volt olyan csík ami megkérdőjelezhető lett volna. Ha volt csík ott bizony babu volt, ha nem volt babu, akkor ha az ember szeme kiesett akkor sem látott második csíkot.
Most én is tele vagyok ilyen két csíkos, de nem pozitiv tesztekkel... elszomorít ! a legrosszabb, hogy mindegyiken időn belül jött ki a csík... de már erre sem lehet adni ezekszerint.
te nem tudsz feltenni képet a tesztedről. ???
második válaszoló vagyok.
Nekem a tesztcsíkok csíkozódnak be. folyamatosan.
2-3 napja tettem fel kérdést itt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Sok válasz érkezett, de akit érdekel csak képfeltöltéseket nyissa meg. ott láthatjátok, hogy a sima tesztcsíkon is vannak ezek a vonalak, nem csak a vieletsugarason. viszont a 2-3 nap alatt nem igen erősödött. :((( és én már lemondtam a dologról :((((
Kedves utolsó, ezeken annyira halvány a csík, hogy nagyon mereszteni kell a szemem, hogy lássam. Az ilyen teszt nem pozitív szerintem. Nekem a halvány facelle sokkal vastagabb vonalat adott.
Ez egy nagyon érzékeny teszt, és kimutat nagyon kis hcg emelkedést is.
Nem rossz, éppen hogy "túl jó".
Az 5 oldal alatt van egy két kép amin tényleg látszik
Pl. itt van ez a kép. Épp hogy felszívta a vizeletet és már a rózsaszín háttér mellett is látszott a második vonal : [link]
Tehát nem az van , hogy 40 perce nézegetem a tesztet , hogy mikor jelenik meg egy halvány csík... ez pl. az első perctől kezdve látszott.
[link] majd percek múlva is...
Nyilván mivel nem erősödik ... nem alapozhatok rá...nem is alapozok már... de tény és való, hogy nem normális az hogy a gyermekre vágyó nők valahol minden szalmaszálba kapaszkodva bíznak és hisznek, még pofára nem esnek>... már bocsánat. (én is ebbe a táborba tartozom) ...
NEM KELLENE OTT SEMMILYEN CSIKNAK MEGJELENNI, ha nem terhes az emberlánya. hangsúlyolzom időn belül.
Nekem és gondolom a kérdezőnek is időn belül jött ki, és ez persze hogy idegesítő.
És régen a facelle nem volt ilyen. :(
Hát nekem ilyenek voltak az x-epilek is. Mindegyiken látszott ilyen jelleggel a 2. csík. Mivel sokan írták a Facelle-t, csináltam azt is; azon is ugyanígy látszott. Lombikunk volt, képzelhetitek mekkora öröm volt 6 év után még egy ilyen halványkát is látni... Aztán jött a pofára esés: vérvételnél 0 hcg!
A következő lombiknál megfogadtam, nem fogok tesztelni. A vérvétel napján reggel csinálok egyet digitálissal, hogy lássam, mire számíthatok. Nem hiszek már ezeknek a teszteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!