Szerintetek mikor teszteljek? Szerintetek van baba? 😉. A többi lent 😉
Figyelt kérdés
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy 1 hónapig szedtem fogamzásgátlót aztán ezt julius 22en hagytam abba de a levélből nem vettem csak be 5szemet aztán 24-25 együtt voltam párommal (tervezzük a babát ) és 26an jött a megvonásos vérzés ami 3 napig volt mikor vizeltem csak es ilyen rózsaszínes színe volt es ilyen nyálkás aztán 27en megint együtt voltam párommal 😊. Aztán augusztus 1-2 barna folyásom volt azóta derek fájás hányinger.2016. aug. 3. 09:57
51/60 anonim válasza:
Még mindjárt kiderül,hogy te építetted fel a média céget,és a pasidat csak megsegítetted azzal,hogy összejöttél vele! :-D
53/60 A kérdező kommentje:
Nagyon jo életem van
2016. aug. 4. 08:13
54/60 anonim válasza:
én a múltról beszéltem.
de hol voltak a szüleid?
55/60 A kérdező kommentje:
En költöztem el 😊 barátnőmmel
2016. aug. 4. 08:32
56/60 anonim válasza:
majd a következő kérdés meg az lesz abortuszt szeretnék mert csak nem akarja a párom a babát.?
röhejes vagy
gyereknek ,gyerek .
57/60 anonim válasza:
Primitív kis csitri vagy. Kérjél a "párodtól" egy kiskutyát vagy kiscicát.Ha túléli nálad 2-3 évig, az állat is meg a 44 éves férfi is, akkor hozd elő újra ezt a gyerek témát.
58/60 anonim válasza:
milyen nőgyógyászati problémád van kérdező?
59/60 anonim válasza:
Szerintem agyf.sza van a kérdezőnek.
60/60 anonim válasza:
Tevedsz, Magyarorszag nem azert tart itt, mert ilyen hozzaszolasok szuletnek, hanem olyanok miatt, amilyen te is vagy! Felelotlen, apuci kicsi lanya es egyben szexjateka, aki 16 evesen ugy gondolta, eleg okos es nagylany mar, hogy onallo eletet eljen. Perszeeeee, megoldas 16 evesen szettenni egy kozepkoru mediamagnasnak, mert ugy megkapsz mindent. Mar minden szart a segged ala toltak, mar csak epp egy csecsemo hianyzik a repertoarbol.
Vicces, szanalmas es kamuszagu vagy ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!