Szerintetek mikor teszteljek? Szerintetek van baba? 😉. A többi lent 😉
Figyelt kérdés
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy 1 hónapig szedtem fogamzásgátlót aztán ezt julius 22en hagytam abba de a levélből nem vettem csak be 5szemet aztán 24-25 együtt voltam párommal (tervezzük a babát ) és 26an jött a megvonásos vérzés ami 3 napig volt mikor vizeltem csak es ilyen rózsaszínes színe volt es ilyen nyálkás aztán 27en megint együtt voltam párommal 😊. Aztán augusztus 1-2 barna folyásom volt azóta derek fájás hányinger.2016. aug. 3. 09:57
11/60 anonim válasza:
Egyelőre nem hiszem, hogy terhes vagy. Azzal az 5 szemmel csak bekavartál a ciklusodba, másra nem volt jó. Ez nem úgy működik, hogy nem védekezünk, aztán már ott is a baba, 14 nap múlva lehet tesztelni...Kellene hozzá peteérés is, ami így, hogy elkezdted szedni a tabit, ami pont hogy megakadályozza azt, aztán meg jött némi megvonásos vérzés ki tudja mikor volt, ha volt egyáltalán.
12/60 A kérdező kommentje:
Eddig a nőgyógyászom azt mondta hogy simán teherbe eshettem 😊 ha nem az se gond mert addig próbálkozunk még egyszer biztos az leszek 😉
2016. aug. 3. 11:57
13/60 anonim válasza:
Melyik része a kamu? Az, hogy csak öt napig szedted vagy az, hogy egy hónapig? Egyszer ezt írod, aztán azt.
14/60 A kérdező kommentje:
Elmondom neked pontosabban 1 levelet meg 5szemet vettem be 😊
2016. aug. 3. 12:03
15/60 anonim válasza:
Persze, teherbe eshettél, hisz ha már 1 szem is kimarad már nem véd rendesen. De még akkor is korai terhességről beszélni.
16/60 A kérdező kommentje:
Remélem igy lesz 😉
2016. aug. 3. 12:21
17/60 anonim válasza:
Szerintem is nagyon korai terhességről beszélni. Ha most nem lettél terhes az még korán sem azt jelenti hogy a következő hónapban az leszel. Ha szeretnétek akkor legyen így , de nem olyan egyszerű teherbe esni mint azt sokan hiszik
18/60 anonim válasza:
Előző párod?? Hogy jön az ide?
Ha gyereket akarsz,az legyen szilárd elhatározás,ne ilyen,gondolok egyet aztán most akarok!
Tessék felnőni mielőtt gyereket csinálsz! Jah,és ezt a sok :-) -t,nyugodtan hanyagolhatod,meglehetősen éretlen jellemre utal a felesleges :-) jelek pakolgatása!
19/60 anonim válasza:
Szerintem ha kevesebb ":)" fejet raksz , előbb leszel terhes.
20/60 A kérdező kommentje:
Baromira nincs sok köze hozzá es elég érett vagyok nem azt kertem hogy ezt határozza meg valaki es abból indulunk ki nálunk mindenki nagyok könnyen teherbe esett anyu öcsémmel fogi tabi mellet lett az
2016. aug. 3. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!