Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor teszteljek?...

Szerintetek mikor teszteljek? Szerintetek van baba? 😉. A többi lent 😉

Figyelt kérdés
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy 1 hónapig szedtem fogamzásgátlót aztán ezt julius 22en hagytam abba de a levélből nem vettem csak be 5szemet aztán 24-25 együtt voltam párommal (tervezzük a babát ) és 26an jött a megvonásos vérzés ami 3 napig volt mikor vizeltem csak es ilyen rózsaszínes színe volt es ilyen nyálkás aztán 27en megint együtt voltam párommal 😊. Aztán augusztus 1-2 barna folyásom volt azóta derek fájás hányinger.

2016. aug. 3. 09:57
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

Media ceg, jo dolga lenne, eltartas...

Kb ugy beszelsz, mintha egy ritka es draga kutyafajtat szeretnel vasarolni amolyan statusz-szimbolum gyanant. Az meg, hogy legjobb esetben is 17 evesen mar kufircoltal egy 40 evessel, eleg nagy felelotlensegre vall mindket fel reszerol.

De tudod, mit? Csinald! Tapasztald meg, hogy egy apad korabelinek odaadod a fiatalsagodat megkoronazva egy eletreszolo felelosseggel a nyakadban. Irto komoly lehet a csavo, hogy egy 17 evessel kezdett anno. Tiszta Vajna-hazaspar szindroma :-D

2016. aug. 4. 07:25
 42/60 A kérdező kommentje:
Meg amúgy sem azért kellene a baba hogy magam mellet tartsam hiszen a vőlegényem és együtt élünk. Tőlem meg kap mindent amire szüksége van. És most érezzük azt hogy családot alapítunk.
2016. aug. 4. 07:26
 43/60 A kérdező kommentje:

Hát szerintem senkinek semmi köze mennyi idős igazából akinek kell az teljes mértékben elfogadtak őt aztán ennyi igenis oda adom a fiatalságom mert szeretem őt es szeretnénk babát

Semmién szindróma csupán szeretjük egymást

2016. aug. 4. 07:34
 44/60 anonim ***** válasza:

Toled? Ugyan mit? Vagy sikerult szetzuznod egy hazassagot netan? Nem csodalkoznek. Vagy annyira elkeseredett az ember, hogy mar csak a tinedzser korosztaly jutott neki?

En mondtam, csinald! De amikor idegbetegen, kialvatlanul es a barataid utan sovarogva cuppogtatod magadon a fejogepet sik egyedul, mert apuka mediabirodalmat epit, gyere vissza ehhez a kerdeshez es olvass vissza minden hozzaszolast. Ketszer!

2016. aug. 4. 07:37
 45/60 anonim ***** válasza:

Hát nem veszitek észre, hogy csak kamuzik???

A gyönyörű párodat (feltételes módba veszek mindent és írok mert hazugság az egész) fel kellene jelenteni mert egy max 15 evéssel kikelet! Hát meg van rólad a véleményem ha tényleg igaz amit írsz bár kétlem.Ezek után nincs mit kérdezni valóm.

2016. aug. 4. 07:42
 46/60 A kérdező kommentje:
Ahoz nincs közöd hogy kerültünk össze és mondjuk ezek a hozzászólások nem változtatnak a döntésünkön csupán jot nevetek rajtuk hiszen ha ennyi jo ember van nem itt tartana Magyarország igy osztani azt eszt hogy meg neked is kevés van 😁 nem fog elhagyni minket mert minden álma hogy babánk legyen visszatérve tudom milyen az hogy eltartani valakit hiszen 16 eves korom ota egyedül élek elég sokat dolgoztam suli mellett.
2016. aug. 4. 07:45
 47/60 anonim ***** válasza:

O te szegény még árva is vagy!!??? Hol volt édesanyád vagy a gyamügy?

Hát kamuz már még jobban!!

2016. aug. 4. 08:00
 48/60 anonim ***** válasza:
Ja bocs a pasid volt a gyamod.
2016. aug. 4. 08:02
 49/60 anonim ***** válasza:
Aláfeküdtél a nevelőapádnak,miután a nevelőanyád lelépett??? :-D
2016. aug. 4. 08:04
 50/60 A kérdező kommentje:
Nem mondtam en hogy nincsenek szüleim meg hasonlok csak máshol laktam
2016. aug. 4. 08:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!