Szerintetek mikor teszteljek? Szerintetek van baba? 😉. A többi lent 😉
Media ceg, jo dolga lenne, eltartas...
Kb ugy beszelsz, mintha egy ritka es draga kutyafajtat szeretnel vasarolni amolyan statusz-szimbolum gyanant. Az meg, hogy legjobb esetben is 17 evesen mar kufircoltal egy 40 evessel, eleg nagy felelotlensegre vall mindket fel reszerol.
De tudod, mit? Csinald! Tapasztald meg, hogy egy apad korabelinek odaadod a fiatalsagodat megkoronazva egy eletreszolo felelosseggel a nyakadban. Irto komoly lehet a csavo, hogy egy 17 evessel kezdett anno. Tiszta Vajna-hazaspar szindroma :-D
Hát szerintem senkinek semmi köze mennyi idős igazából akinek kell az teljes mértékben elfogadtak őt aztán ennyi igenis oda adom a fiatalságom mert szeretem őt es szeretnénk babát
Semmién szindróma csupán szeretjük egymást
Toled? Ugyan mit? Vagy sikerult szetzuznod egy hazassagot netan? Nem csodalkoznek. Vagy annyira elkeseredett az ember, hogy mar csak a tinedzser korosztaly jutott neki?
En mondtam, csinald! De amikor idegbetegen, kialvatlanul es a barataid utan sovarogva cuppogtatod magadon a fejogepet sik egyedul, mert apuka mediabirodalmat epit, gyere vissza ehhez a kerdeshez es olvass vissza minden hozzaszolast. Ketszer!
Hát nem veszitek észre, hogy csak kamuzik???
A gyönyörű párodat (feltételes módba veszek mindent és írok mert hazugság az egész) fel kellene jelenteni mert egy max 15 evéssel kikelet! Hát meg van rólad a véleményem ha tényleg igaz amit írsz bár kétlem.Ezek után nincs mit kérdezni valóm.
O te szegény még árva is vagy!!??? Hol volt édesanyád vagy a gyamügy?
Hát kamuz már még jobban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!