Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor teszteljek?...

Szerintetek mikor teszteljek? Szerintetek van baba? 😉. A többi lent 😉

Figyelt kérdés
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy 1 hónapig szedtem fogamzásgátlót aztán ezt julius 22en hagytam abba de a levélből nem vettem csak be 5szemet aztán 24-25 együtt voltam párommal (tervezzük a babát ) és 26an jött a megvonásos vérzés ami 3 napig volt mikor vizeltem csak es ilyen rózsaszínes színe volt es ilyen nyálkás aztán 27en megint együtt voltam párommal 😊. Aztán augusztus 1-2 barna folyásom volt azóta derek fájás hányinger.

2016. aug. 3. 09:57
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:

De neked se

Amúgy 21 es az kezelve van semmi bajom nincs matt egészséges vagyok 😊

2016. aug. 3. 19:21
 32/60 anonim ***** válasza:

csak azért írtam mert legtöbb esetbe pco-t szokták kezelni fogi gátlóval

de ilyen hangnembe nincs is értelme válaszolni neked.

mikor volt ovud??

2016. aug. 3. 19:40
 33/60 anonim ***** válasza:

ja azt se tudod mi az !!

bocs!

előbb tanulj a témába

2016. aug. 3. 20:13
 34/60 A kérdező kommentje:
De igenis tudom csak nem foglalkozok ilyen emberekkel 😁
2016. aug. 3. 20:28
 35/60 anonim ***** válasza:

hát bocs én se !!

Nem az a baj ,hogy kérdezel hanem a stílusoddal ahogy válaszolsz!!

gyerekes vagy

2016. aug. 3. 20:33
 36/60 A kérdező kommentje:
Hat figyelj van ez úgy
2016. aug. 3. 20:37
 37/60 anonim ***** válasza:

Mert a kérdező egy gyerek! :-)

Csak tudnám minek neki gyerek mikor a Barbie baba is meghaladhatja a képességeit

2016. aug. 3. 20:44
 38/60 anonim ***** válasza:

Szerintem 19 eves vagy a nicked alapjan, de vegulis mindegy.

Szeretnem jelezni, hogy egy gyerek ejszaka tobbszor kel, es atlag 10 orat sir egy nap. Fogzik, nyalzik, hatig berottyant, beteg lesz, nonstop odafigyelest igenyel. Amig alszik, te a fejogepen logsz, vagy sterilizalsz, vagy fozol, vagy kihasznalod az idot, hogy meg tudj fesulkodni.

A szules utan gigabugyit kell hordnod, mert omlik beloled a ver, faj a gatad/sebed, nem tudsz leulni, ketorankent pelusmeretu betetet kell cserelned, a hasad lottyedt lesz es szex helyett aludni kivansz.

Persze megeri es en is akarom ujra, de megelni/atelni/tulelni eleg melos, kell hozza lelkiero, idegrendszer, stabil szemelyiseg, stabil kapcsolat, onzetlenseg, alkalmazkodas, millio lemondas esatobbi.

Egyet javaslok, nagyon gondold at! En ugy latom, ez csak egy eros fellangolas nalatok es ha tenyleg igy van, akkor jajj, szegeny gyerek!

2016. aug. 3. 20:47
 39/60 anonim ***** válasza:

19-21 évesen nagy gyerek vagy te még kérdező. Hozzászólásaid borzalom.

Tudod mennyibe kerül egy babavárás nevelés??

Kérdem én ennyi idősen mire szulsz??

És természetesen kinek?? A párod gondolom veled egyidős, aki tuti nincs megerve az apasagra ahogyan te sem vagy az anyaságra.

Arra gondtalal màr most hiába szép jó minden de a gyerek sokmindent megváltoztatt ti kapcsolatotok nem biztos hogy mind ezt kibírja!

És akkor ott leszel 20 évesen semmi nélkül egyedül nevelő anyuka! Ez kell neked?? Szíved lelke rajta.

És mivel ilyen fiatal vagy már mégse merem kérdezni mióta vagytok együtt...

Gondolom a kapcsolatotok sem stabil minden sz.ron ossze vesztek.

Egyett tanulj még gyerekkel senkit sem fogsz megfogni és megtartani sem!

Én 30 éves vagyok, 6 évet éltem együtt a férjemmel 1 éve vagyunk házasok . És csak most várjuk az első gyermeket.

És hogy miért??

Mert tudni akartam kinek szülők, és valóban ő az akit úgy szeretek ahogy van egy életen át.

Tudod te már a baba után nem tudsz ugrálni kapcsolatbol ki be..de a párod megteheti még akkor is ha ez nem szép.

Téged ott hagy a gyerekkel és éli életét.

2016. aug. 3. 21:16
 40/60 A kérdező kommentje:
Ha tudni akarod párommal 4 eve vagyunk együtt es 44 eves amúgy igenis tudjuk mivel jár nem kell félteni a gyereket hiszen nagyon jó dolga lenne es eltartásával sem hiszen media cége van
2016. aug. 4. 07:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!