Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor teszteljek?...

Szerintetek mikor teszteljek? Szerintetek van baba? 😉. A többi lent 😉

Figyelt kérdés
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy 1 hónapig szedtem fogamzásgátlót aztán ezt julius 22en hagytam abba de a levélből nem vettem csak be 5szemet aztán 24-25 együtt voltam párommal (tervezzük a babát ) és 26an jött a megvonásos vérzés ami 3 napig volt mikor vizeltem csak es ilyen rózsaszínes színe volt es ilyen nyálkás aztán 27en megint együtt voltam párommal 😊. Aztán augusztus 1-2 barna folyásom volt azóta derek fájás hányinger.

2016. aug. 3. 09:57
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
Fiatal és éretlen vagy. Lásd be. Hagyd, hogy a szervezeted helyreálljon, várj, olvass, nézz utána dolgoknak, mert ez nagyon kevés, amit itt láthatunk.
2016. aug. 3. 14:59
 22/60 A kérdező kommentje:
Pont nem az itteni emberek fogjak eldönteni hogy lessz e babám vagy nem csak kíváncsi voltam de nem csalódtam annyira bírom mikor az emberek láthatatlanban ítélkezel
2016. aug. 3. 15:01
 23/60 anonim ***** válasza:

Szerintem senki nem ítélkezik , de sok mindent nem tudsz erről. Lehet hogy a családod többi tagja nagyon fogékony ée hamar terhes lesz , nálad akkor sem biztos hogy így lesz. Az első terhességem nekem is hamar összejött de most vártam rá hónapokat. Nagyon sok ismerősöm van akik már az első babára vártak pár hónapot.

Nem olyan egyszerű ez , mint azt sokan hinnék.

N.k.

2016. aug. 3. 15:15
 24/60 anonim ***** válasza:
ha megjött a megvonásos vérzésed 26.án, akkor legjobb esetben is mondjuk egy hét múlva lesz peteérésed. Persze lehetsz terhes, majd akkor. A barna folyás inkább annak tudható be, hogy össze-vissza szedted a gyógyszert. Elég nagy csoda lenne, ha így összejönne most.
2016. aug. 3. 17:33
 25/60 A kérdező kommentje:
De ma délután is felhívtam a nőgyógyászom és teljesen támogatott es mondta hogy simán az lehetek jövő héten teszteljek ezt mondta meg addig folyamatosan próbálkozzunk 😉
2016. aug. 3. 17:48
 26/60 anonim ***** válasza:
Hát próbálkozzatok! Szopni nem ér! ;-)
2016. aug. 3. 18:36
 27/60 anonim ***** válasza:
Mit hívogatod naponta az orvost? Ennyire ráérsz?
2016. aug. 3. 18:38
 28/60 A kérdező kommentje:
Igen mivel család legjobb barátja meg nem mintha sok közöd lenne hozzá es elég sokat jártam hozzá meg magán orvosom bármi kis panasszal hívhatom meg mondja minden kis változáskor hívjam
2016. aug. 3. 18:54
 29/60 anonim ***** válasza:
Neked se a szomszédod a nem normális. ;)
2016. aug. 3. 19:07
 30/60 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Előbb a nőgyógyászati problémát kellene normálisan kezelni nem fogamzásgátlóval .híííí

2016. aug. 3. 19:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!