Megúsztam vagy mégsem?
És szerinted erre mi mit mondhatnánk?
Miért félsz a dokitól?
És meddig akarsz még várni vele? Mert ha kibírsz 6-10 hetet, akkor már meg is mozdul, és akkor biztos lehetsz benne doki nélkül is...
Szia. Lehet hasznos lesz a köv. néhány sor, amit bemásoltam. Nem feltétlen ez a probléma, de nekem is ez van, és tudom milyen rossz a bizonytalanság minden menzesznél.
"Hypomenorrhoea. Hypomenorrhoeának nevezzük azt az állapotot, amikor megfelelő gyakorisággal lép fel a menzesz, de rendszerint rövid ideig - 1-3 napig - tart csupán, és csak kis mennyiségű vér távozik a szervezetből. Ennek oka lehet például a túl kis méretű méh - uterushipoplázia -, valamint az ovuláció nélküli (anovulációs) ciklusok." Tehát ez valaminek a tünete, a lázhoz szokták hasonlítani, ugyanis ez nem betegség, hanem valamit jelez. Nagyon sok oka lehet. Nekem Pl.: kisebb a méhem, azért van ez. Szóval az az igazság, hogy tényleg el kellene menned egy jó orvoshoz, már csak azért is hogy megmondja van -e egyáltalán valami probléma, vagy ez a te korodban normális. Nem tudom, de én ezt látom a legjobb megoldásnak, és ki lehet bírni azt a tíz percet. Nem kell mondani neki, hogy mitől tartasz (a terhességtől), egyszerűen csak azt, hogy ez a problémád van, és szeretnél egy vizsgálatot, hogy minden rendben van-e. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!