Babavalallasal kapcsolatban szeretnek segitseget kerni?! Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Parommal 2eve vagyunk egyutt abbol mar 1,5eve egyutt elunk, ő 20éves én pedig 18.saját házunk van és jó anyagi hátterünk, mind a 2en. Szeretnénk babat. Szerintetek meg nagyon fiatalok vagyunk hozza?? Sokan leneznenek minket?2016. júl. 15. 16:10
11/12 anonim válasza:
7es vagyok. Az hogy egy babával mi minden jár az még egy 30évest is meglephet. Ez sem kor függvenye úgysem tud az ember egy olyan uj élethelyzetre felkészülni. Ha már a masodik gyereke születik valakinek akkor már lesz rálátása némileg a dolgokra de akkor is egy új helyzet lesz mert egyik baba sem egyforma. Ez olyan mint mikor az elsőt szültem szándékosan semmit nem olvastam a szülésről mert rengeteg rémhír terjed es sokan szeretnek amugy is panaszkodnk. Sosem hallgattam meg az ilyen elrettentő példákat. Megtapasztaltam milyen aztán jött a masodik szüles ami totál ellenkezöje volt az elsőnek mint ahogy a babak is. Az első nehéz eset volt a masodik egy kisangyal. És így 29évesen nemsokára 3. Gyerekesként is van bennem némi bizonytalanság hogy mi lesz, hasfájoß lesz e vagy nyugodt alvós baba. Attol s kérdezőnek sem alakul ki objektív képe az egeszről ha te meg csak a negatívumokat hozod fel neki. A baba érkezése felforgatja az életet de nem nevezném csupa negatívnak. Persze hogy nem rózsaszín cukormáz, de jönnek mennek a kihívások az adott helyzet megoldása szerintem nem is hagy lehetőséget rá hogy az ember ezzel legyen elfoglalva, hogy mennyire pozitív vagy negatív a gyerekvállalás. És még mindig nem kor kérdése.
12/12 anonim válasza:
Nem még ne legyen babátok! Nem biztos hogy ő neked az igazi, ezzel is kell számolni. Ha még 3 évig boldogan éltek, akkor már lehet baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!