Tapasztalatokra lennék kíváncsi a Trimeszter1 vitaminnal kapcsolatban! Volt már valakinek negatív tapasztalata vele?
Én szedem 1,5 hónapja, de fura dolgokat tapasztaltam. Ezért lennék kíváncsi mások tapasztalataira. Nem mondom, hogy nekem tuti ettől van bajom, lehet véletlen egybeesés is! De nem tudom elhinni,hogy mindenki rózsaszín ködben úszik tőle... :(
Köszönöm előre is!!!
Személy szerint nem hiszem, hogy többet tudna, mint egy másik terhesvitamin... Hogy ettől esik valaki egyből teherbe stb...
Nézzétek meg, hogy mit tartalmaz még:
"magnézium-citrát, vas-glükonát, kalcium-citrát, cink-citrát, réz-glükonát, folsav, stabilizátor (polivinilpirrolidon), szacharóz (1,45 mg / tabletta), maltodextrin, csomósodást gátló (magnézium-sztearát),módosított keményítő, dl-alfa-tokoferil-acetát, nikotinamid, piridoxin-hidroklorid, zselatin, tiamin-mononitrát, aszkorbinsav, fényező anyag( sztearinsav), riboflavin, retinil-acetát, hidrolizált zselatin, kálium-jodát, kalcium-hidrogén-foszfát, kukoricakeményítő, hidrogénezett szójababolaj, D-biotin, kolekalciferol, cianokobalamin (B12-vitamin)"
Jelen!!!
Nekem migrénem lett tőle, hajhullásom és abba is kellett hagynom mert a TSH-m is felnyomta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!