Előfordult mással is, hogy negatív teszt ellenére terhes volt? És csak később mutatta ki a teszt, vagy esetleg csak a vérvétel és az UH mutatta ki a babát?
Hét közepére (szerdára) nem vártam, nem is jött tegnapelőtt és ma reggel csináltam tesztet, mind a kettőn extra halvány 2. csík van.
Semenyitsem erösödött.
Több napja megjön érzés, tegnap 1-2 óráig nagyon erős vol. Volt akkor egy kis barnás maszatolásom is.
Mellem is fáj.
Volt valaki így, esetleg negatív tesztel és mégis terhes volt?
Kiméljenek azok akik azt mondják hogy annyira rá vagyok görcsölve stb... mert nem vagyok, mivel párom csak hétvégente van itthon, úgyhogy csak esélyt tudunk adni a picinek, nem tudunk "na most legyünk együtt meg most is meg így meg úgy" annyira rágörcsölni mivel így nincs értelme. Várjuk a csodánkat és csak reméljük hogy hamarosan jön.
Lehetséges,nekem van olyan ismerősöm ( kolléga) akik úgy voltak mint Ti. Gondolták jöhet mostmár a baba, de nem voltak együtt ütem szerűen stb. Ha akar majd jön alapon.
Nem jött még a mensim, várt 2 napot, de így is csak negatívat tesztelt.
Kicsit görcsölt stb... 1 hét múlva lett erős pozitív a tesztje! Addig nem hagytuk őt emelni stb.
Sok szerencsét! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!