Babavalallasal kapcsolatban szeretnek segitseget kerni?! Tobbi lent.
amíg még az érdekel, hogy ki mit gondolna rólad, addig biztosan nem vagy érett a babára.
20N (35hkm)
Ha ugy dontunk parommal,hogy vagjunk belle a babavavalasba. Akkor mar nem erdekelne!
Csak addig azeretnek velemenyeket donteni, ki mit gondol?! :)
A barátnőm 19 évesen szülte az elsőt a másodikat rá 5 évre. Azóta is boldog házasok és imádják egymást.
Én 27 évesen szültem először megis elváltunk.
Van aki 18 évesen érettebb rá mint más 40 évesen. Egy dolgot azért vegyél számításba, nincs több spontaneitás, bajosak az utazások, álmatlanok az éjszakák, kirándulásra kb 1 váltó ruhát tudtok majd betenni mert a csomagtartó tele lesz a gyerek cuccaival... és meg sorolhatnám. Nagyon ritkán lesz olyan, hogy ketten...vagy szinte soha amíg a gyerek fel nem nő.
Szerintem tölts el egy kis időt anyukákkal, hogy lásd hogyan telnek a napjaik, fáradtak kimerültek, de boldogok.
Ha terszik a véget nem érő takarítás és pakolás és az állandó aggódás, akkor itt az idő.
Kedves utolsó, azért van nehéz oldala is, arra kell tudnia felkészülni, ezért hoztam fel pár dolgot, mert az is a gyerekkel jár és ezt csak az tudja, akinek van. Ha csak a szép oldalát mondjuk el egy dolognak nem vagyunk őszinték és becsapjuk a kérdezőt.
Ha a nehéz dolgokkal elbír, a jó dolgok majd boldoggá teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!