Nyugtassatok meg, hogy ez negatív (? )
Nem tervezzük a gyereket, állandóan védekezünk, de késik 2 napja, így lerohantam tesztért, szerintem negatív, de félek, hogy odahallucinálok valami mást is.
Szerintetek is negatív?
A sok rosszakarónak üzenem, hogy remélem tudják, hogy hol a helyük.
Nem kívánok senkinek semmi rosszat, pedig csúnyán visszavághatnék én is.
A többieknek:
Voltam vizsgálaton, hát ledöbbentünk, a magzat 11 hetes, láttam a monitoron a 2 kis kezét, lábacskáit, kavargott a gyomrom, nem tudtam mit tegyek/mondjak, láttam a férjem szemében az enyhülést, és hogy nagyon szeretné.
Szívhang van, egész emberi formája van, szóval már kezdtem megsajnálni, de megint csak kavarognak az érzések, nem tudom mi lenne a helyes döntés, az orvos szerint az abortuszhoz túl késő, szóval döntsek, hogy mit szeretnék, megtartani vagy örökbeadni.
Itthon egymás nyakára borultunk sírva, én félig a meghatottságtól, félig a bánattól, a férjemnek meg örömkönnyei vannak, simogatja és csókolgatja a hasamat, hogy ő már most nagyon szereti.
Így úgy döntöttünk, hogy megtartjuk.
A bónuszt a végére tartogattam, tobbesszámban kellett volna írnom, ugyanis ikreket várok, az egyik fix hogy kislány lesz, de majd később kiderül a másik neme is.
Legyek én továbbra is a szemét..
Hát koszonom szépen, többet nem is írok ide.
Ha megtartom az a baj, ha elvetetem az a baj, ha örökbeadom az a baj..
Nem is fogok többet mesélni és írni, kár az időért.
Utolsó, az egyik pont úgy fordult, hogy egy vágást látott a lábai között.
Atyaeg ez mekkora egy ordas nagy KAMU!!!! :-D
2 napja kesett, es 11 hetes :-D
Ezek szerint 2x meg megjott, es raadasul ikrek es mar a nemet is tudjak egyiknek, hat el vagyok buvolve :-D
Amugy meg ha tenyleg Angliaban elnel, tudnad, hogy nem kene sietni az abortusszal sem, mert sokkal tovabb megcsinaljak mint 12. het!!!!
12. hét után abortusztabletta van, és azóta 1x jött meg.
Mert ilyen soha nem fordult elő 2000 év alatt, hogy valaki előrehaladottabb volt a terhességnél.
Értem.
Abortusztabletta 12 het UTAN?! :-D :-D sirok komolyan mondom, ez most mar nagyon gyenge, pedig ugyesen kezdted!
Es az is nagyon eletszeru ahogy a vizsgalat elott es utan a helyszinrol tudositasz :-D
Foleg az hogy egy akkora emocionalis sokk utan hogy miennyivel idosebb a terhesseged es raadasul ikrek, a vizsgalobol kijove az az elso dolgod hogy a gyk rad kopkodo anyainak egy ilyen hosszu litaniat bepotyogsz telefonon :-D
Otthon ulsz te a billentyuzet elott es rohogsz :-D
Ha kamu... akkor Isten nem bottal ver.
Ha nem kamu. Akkor grat a babákhoz
Na,jó menj készülődni,mindjárt buli lesz!
11 hetes vagy?? Haha,akkor annak a vérvételnek olyan számotr kellett volna mutatni,hogy leesnek a laborban a székről...főleg ikreknél!
Te kis hamis! Már majdnem elhittem,hogy van olyen gyökér ember! De kérdés,hogy aki ezzel szórakozik,az mekkora gyökér lehet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!