én mintha látnék ott egy második csíkot is.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
<gonoszvigyor>
Teljesen negatív, de tedd fel a képet és a kérdést úgy, mintha nagyon vágynál már babára és egy idő után tuti megjelennek azok a válaszok, hogy "mintha halványan látnék ott egy második csíkot"...:)
De nyugi, ez negatív.
Bár az mondjuk nem minden, hogy mikor csináltad. Mert ha korán teszteltél, akkor éppenséggel még lehetsz terhes, csak teszt még nem mutatja ki.
Nemvárt?? Most akkor szeretnél babát? Mert eddig úgy jött le hogy nem, de ha "nem várod"...
Nekem negának tűnik.
"nemvárt után 4 nappal"?
Akkor mégiscsak tervezett babáról van szó?
Mert azok szokták úgy mondani, hogy nem várt vérzés.
Na, mindegy.
Amúgy nem csak középidőben lehet peteérése valakinek, éppenséggel ha később estél teherbe, akkor 4 napos késésnél és mondjuk egy kevésbé érzékeny teszttel sem biztos, hogy még kimutatja. Olyan is van, akinek 1 hetes késésnél lesz csak pozitív tesztje.
De azért általánosságban véve 4 nap késésnél már kimutatja a pontos eredményt a teszt. Nekem 3 nap késéssel már a délután végzett teszt erős pozitív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!