Kérlek nyugtassatok meg. Akik voltak amnicentézisen, ugye legtöbbjük negativ eredménnyel jött haza? Nekem nemrég csinálták, várom az eredményt.
Szia! Nekem márciusban volt, nagyon féltem, 3 hétig idegbeteg voltam, de kiderült, hogy minden rendben, egészséges kislányt várunk. Ha baj van, akkor 10-15 napon belül szólnak. Tehát most csak várakozni tudsz, ez nagyon rossz...
Miért kellett megcsináltatnod? AFP?
Szia!
Én 19 hetesen voltam amniocentézisen, mert két apró eltérést láttak az UH-on.
Négy hét után lett meg az eredmény, a kisfiúnk egészséges.
Sok kismama volt, akivel beszéltem a kórházban, mindenkinek negatív eredménye született.
Volt aki rossz afp miatt, volt aki a kora miatt, illetve olyan is volt, aki nagy down-kór kockázat (kombinált teszt) miatt volt mintavételen.
Olyannal nem találkoztam, akinél rossz eredmény született.
Ha gond van 10-14 napon belül értesítenek, mert addigra elkészül az első vizsgálati "kör", ott már látják, hogy van e probléma.
Én is izgultam pár napig, hogy ne legyen komplikáció.
Fontos betartani az orvos utasításait!
Aztán a kontroll UH-on megnyugtattak, hogy minden oké.
Bár szerencsére nálunk várható volt a jó eredmény, mert minimális okok miatt küldtek el magzatvízvételre, csak a biztonság kedvéért.
Nálatok is minden rendben lesz!
Sajnos ki kell várni, míg elkészül az eredmény. Nem könnyű, de utána megkönnyebbül az ember.
Boldog pocakosságot!
25+1 kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!