Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nyugtassatok meg, hogy ez...

Nyugtassatok meg, hogy ez negatív (? )

Figyelt kérdés

Nem tervezzük a gyereket, állandóan védekezünk, de késik 2 napja, így lerohantam tesztért, szerintem negatív, de félek, hogy odahallucinálok valami mást is.

[link]

Szerintetek is negatív?

2016. júl. 13. 23:37
 121/135 anonim ***** válasza:
97%

Progeszteron hiány 12 hét előtt okoz vetélést.11 hetesen voltál uh-n.

11hetesen ikreknél halvány teszt...

Ülj le fiam 1es 😂

2016. aug. 21. 09:00
 122/135 anonim ***** válasza:
96%

121es Te sem erted???? 😁😁 Majdnem elvetélt, a 11 hetes kis emberke majdnem felszívódott!!!!! De buta vagy!!!! 😁😁😁 Tori az angolt!!!!! 😊

A hulye azt sem tudja, hogy ekkor mar emberke, keze laba van. Fel nem szívódik. Maximum vetélés áll fenn. De biztos nem erteni orvos mit beszelni ikernel barnazni. Huuuuu....!!!!!!!!

2016. aug. 21. 09:18
 123/135 anonim ***** válasza:
98%

Ketten vannak azok a babák, csak rosszul ragozza a magyart mert tizensokév alatt elfelejtette az egyes-többes szám közötti különbséget csodás anyanyelvén. Ellenben angolul sem tud szegény, mert tizensokév nem volt elég idő arra, hogy a gerincet érintő problémát ne úgy értelmezze, hogy "puni".

Most mit nem értetek ezen? Nem beszél egy db nyelvet sem helyesen 😂

2016. aug. 21. 09:48
 124/135 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Már senki nem hisz neked. Te beteg elmével rendelkezel az biztos. Én irigy nem vagyok mivel még nem szeretnék babát. Miért irigykednék másra aki meg szeretne? Szóval ez hülye feltevés volt.

Ha meg látod hogy már senki nem veszi be a kamu szöveged akkor minek szövöd tovább a történetet ekkora baromságokkal ráadásul? Ezen élvezkedsz? Vagy tovább fogod húzni a történetet az "ikrek" születéséig?

Neked pszichológus kéne, ezt teljesen őszintén mondom.

Jelentem a kérdésed én is. Te egyszerűen nem vagy normális sajnos.

2016. aug. 21. 10:43
 125/135 anonim ***** válasza:
96%
Nem hiszem el hogy ez a kérdés 101 válasszal még ki van emelve, ezek után. Bruhuhuhuuu jókat nevettem a hulyeségeiden, kedves kérdező. Menj, ásd el magad, amíg nem kezdődik a suli.
2016. aug. 21. 11:49
 126/135 anonim ***** válasza:
100%
Atyaságos Úristen mi van itt... Ez a nő össze vissza beszél.
2016. aug. 21. 13:57
 127/135 anonim ***** válasza:
84%
Mit nem adnék egy ilyen szép pozitiv tesztért
2016. aug. 21. 14:46
 128/135 anonim ***** válasza:
100%

Köszi jót röhögtem míg a gyermekem aludt!

Csak úgy sajnálom, hogy ez a rengeteg jól induló kamukérdés max 2.oldal után mindig megdől...

Izgatottan várom eme szappanopera folyatását, vajon mit bír még a kérdező a pötty agyából kipréselni!

😂

2016. aug. 21. 16:12
 129/135 anonim ***** válasza:
85%
Angliaban 20.hetig lehet epvetetni a babat es a 12.heti uh-n nem mondjak meg a nemet
2016. aug. 21. 17:01
 130/135 anonim ***** válasza:
100%

Irigy a franc! Mire? Erre az elmebajra, amit csinalsz? Itt minden valaszolo anyuka a vilag legtokeletesebb gyereke(i)nek az anyja. Akik pedig varjak, hogy babazhassanak, nekik sincs okuk ket kamugyerek eszement sztorijat irigyelni toled. Te elsz alomvilagban, meg a skizo hajlamaidat sem vitatnam el toled, ha azzal probalnad ezt az egesz hulyeseget megmagyarazni, amit itt nyomatsz mar szuk masfel honapja.

Koszi, ne is hozz tobb beszamolot, szivesseget teszel!

2016. aug. 21. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!