Nyugtassatok meg, hogy ez negatív (? )
Nem tervezzük a gyereket, állandóan védekezünk, de késik 2 napja, így lerohantam tesztért, szerintem negatív, de félek, hogy odahallucinálok valami mást is.
Szerintetek is negatív?
Ez az egész kamu kérdés feltevés beteges. Menj el pszichiáterhez, mert az a belső indíttatás ami erre motivált kezelendő!
Remélem, hogy csak egy jót szórakoztál a kommenteken és nem hitted el azokat a valótlan és életszerűtlen dolgokat, amiket kitaláltál.
Ha csak szórakozás volt is; tényleg kezelésre szorulsz, mert ebben a témában való 'poénkodás' is elferdült személyiségre utal.
Az is beteges, hogy a kitalációidra várod az embrek reakcióit, s azok alapján újabbakat generálsz. Eleve, tudatosan úgy tetted fel a kérdést, hogy minél több ember reagáljon rá és egyre mélyebbre ástad el magad -ezért is buktál le végül, mert elragadott a 'népszerűség' és egyre mélyebbre ástad magad, ahol már előjött a tudatlanságod.
Mindenképp kezelésre szorulsz!!!
Eltem angliaban, ez kamu. Nem igy mukodik a gp (haziorvos)a vervetel es az ellatas.
Raadasul mennyi, 12 eve el Angliaban?? Vagyis 13 eves kora ota.. 2004ben leptunk az euba...elotte nagyon nehezen adtak vizumot, sot!!!! Ezek szerint a szuleid es Te eppenpont kb 2004ben mentetek ki. Ezt jol kiszamoltad, erre vigyaztal de igy is buko vagy. Teszteled itt AZ embereket. Megbuktal. Ez a sok fals valasz, a kerdes es Te is Nagy melle. 😊
Kérdező!
Ez az egész tényleg egy borzasztó nagy kamu! Elég sötét az elméd ha ilyeneken szórakozol. Más meg éveket vár egy babára... szánalmas vagy és beteg. :(((
Jelentem mindkét baba egészséges, UH-n rendben találták a dolgokat, down szűrés is megvolt, hosszú út áll még előttünk, hiszen még olyan picik :)
Egyik babóra azt mondta a doki, hogy valami nyitott nála, de nem teljesen biztos benne, mert takargatja magát, de a gerincéről beszélt, remélem nincs gond vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!