Mi történhetett?

Figyelt kérdés
11 nap késés és negatív tesztelés után elmentem dokihoz (sajnos a saját orvosom szabin volt). Elmondtam a tüneteket, amik terhességre utaltak. Elég erősen megnyomkodta a hasam ami után elkezdtem vérezni,kinevettek, hogy csak feltartottam a sort.Semmit nem mondott hogy mitől lehettek a tüneteim.Estére iszonyatos görcseim lettek. Ez volt hétfő este, és ma már nincs vérzés.Csak hétfőtől lesz a saját dokim!Szerintetek mitől volt ez? Lehet hogy baba van és valami bajt csinált a doki???
2007. nov. 15. 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia. nem tudom ki volt ez a bunkó ... de nem ártana elmenned egy másik orvoshoz most azonnal mert ha terhes voltál vagy az vagy akkor mindeképp meg kellene vizsgálni egy másik dokinak is !
2007. nov. 15. 08:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csatlakozom az előttem szólóhoz, egy ilyen ..... ne orvosnak, hanem hentesnek menjen. Egyébként minnél hamarabb keress fel egy másik orvost, mert nem normális az, ha vizsgálat után görcsölsz és vérzel függetlenül attól, hogy terhes vagy-e vagy sem. (15. hetes kismama)

2007. nov. 15. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a doki durva,akkor előfordul a vérzés,de elég bunkó volt.Mindenképpen hüvelyi uh.kellene,kérd a saját dokidtól.
2007. nov. 15. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelyi ultrahang az smafu?Vagy ezt csak normális helyeken csinálják,ha terhességi tünetekkel mész?Amúgy valószínúleg a kézi vizsgálat az volt,amikor megnézte,h zárt-e a méhszájad.(Az beágyazáskor bezárul,h védje a kicsit.)És azt hiszem,h nem találta zártnak.Viszont ettől függetlenül menj el majd a saját dokidhoz is,bár lehet,h az esti görcs meg a vérzés az annak a jele volt,h megjött...
2007. nov. 15. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!