Mit cselekedjek? Nagyon kivagyok bukva! Terhes vagyok! 3éve van párom és 3hete kb lefeküdtem egy sráccal vagyis megcsaltam a páromat! Fogamzásgátlót szedek amugy és igy nem értem a dolgot! Mit tegyek most? 18éves vagyok!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 13:36
41/50 anonim válasza:
Meglassuk... na ebbol a helyesirasbol tudok egy kepet alkotni rolad kedves kerdezo...
42/50 A kérdező kommentje:
Bocsi Meglátjuk*!!!!!!
2010. ápr. 15. 12:35
43/50 anonim válasza:
nem lehet kiszámolni h kitől van a baba.mert az csak egy dolog h 3 hete volt a megcsalás.de mi van ha a kérdező előtte való nap vagy utána való nap a pasijával is lefeküdt??akkor meg bármelyiké lehet a gyerek.
44/50 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Ezzel senkinek nem írtál újjat! Majd a kérdező tudni fogja,hogy ki tudja e számolni,vagy nem. :)
Kedves Kérdező!
Bármi is lesz,én DRUKKOLOK,hogy a párodé legyen,a szüleid melletted álljanak,és hogy ne kelljen elvetetned a babád!!
A tegnapi 13:56-os. :)))
45/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kínánságokat!
2010. ápr. 15. 19:24
46/50 anonim válasza:
Én is remélem, hogy minden rendbe fog jönni. Majd írd ám meg, hogy mi történt. Szurkolok.
48/50 anonim válasza:
Hazudd azt, hogy álmodban megjelent Isten, és azt mondta, hogy gyereket vársz tőle - majd tedd hozzá, hogy Jézusnak kell elneveznetek.
49/50 anonim válasza:
Csak gratulálni tudok a gondolkodásodhoz Utolsó! Nem vettem észre,hogy kiemelte volna a kérdést a Kérdező, így azt írom,hogy a kérdést 2 éve tették fel.
Kérdező! Írj Magadról! Hogy alakult az életed??
50/50 anonim válasza:
Tudod, hogy a megcsalás görény dolog. Olvastál róla, láttad a tv-ben, hallod a rádióban stbstb. AKKOR MEG HOGY LEHETSZ EKKORA ÉRZELMI VÉGLÉNY, HOGY MEGTESZED? Áldom az eget, hogy anyámék ba.ztak nekem gerincet és sosem tettem ilyet! A hűség DÖNTÉS kérdése, de úgy látom, hogy a döntés szó a te értelezésed szerint a vízszintesbe való elhelyezkedésnél megrekedt. Roha.ék vagyok? Lehet, de hűséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!